Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Ik koop uw woning tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Uw huis verkopen kan soms een langdurige geschiedenis zijn. Ook al trekken de economie en de huizenmarkt weer aan, soms kan er een reden zijn waarom een huis niet gemakkelijk verkoopt. Dit kan aan de staat van de woning liggen of wellicht aan de locatie. Ik koop graag uw woning als deze past binnen het beleid van Voesenek Vastgoed. Ik doe u een aantrekkelijk bod. Dit hoeft u overigens niet te accepteren. Het is een vrijblijvend voorstel en als u hier niet mee akkoord gaat dan kunt u van mijn aanbod afzien. Maar ik koop uw woning wel direct van u over zodra we het eens zijn over de prijs en dat kan grote voordelen hebben.

Ik koop uw woning zonder makelaarskosten

Verreweg de meeste mensen verkopen hun woning door tussenkomst van een makelaar. Maar dit betekent wel dat er een flink bedrag aan courtagekosten moet worden betaald na de verkoop. Ik koop uw woning zonder tussenkomst van een makelaar. Daardoor bespaart u zich deze kosten. Bovendien hoeft u niet eindeloos op een koper te wachten en de woning steeds weer netjes te maken voor de zoveelste bezichtiging. Ik doe u een aantrekkelijk bod. Ik koop uw woning gegarandeerd als u dit bod accepteert. 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging

Wilt u uw woning, appartement of ander pand verkopen? Ik koop uw woning nadat ik deze heb bezichtigd. Hierna doe ik u een bod en daar kunt u wel of niet op ingaan. U kunt mij bellen voor een afspraak op telefoonnummer 06 222 20 229. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, waarna ik zo snel mogelijk contact met u zal opnemen voor een afspraak. Als wij het eens worden over de verkoop dan kan de procedure zo snel mogelijk in gang worden gezet.

Tot zo. Ik sta voor u klaar!