Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Appartement verkopen aan opkoper

Appartement verkopen aan opkoper

Appartement verkopen aan een opkoper

Wilt u graag uw appartement verkopen aan een opkoper? Een goed idee! Het laten opkopen van uw appartement betekent directe zekerheid over zowel de prijs en het tijdstip van overdracht. Als u kiest voor een betrouwbare opkoper krijgt u bovendien een eerlijke prijs tegen goede voorwaarden. 

Uw appartement verkopen aan een opkoper, een geweldige optie

Een appartement snel verkopen, het is niet altijd eenvoudig. Via een makelaar betaalt u niet alleen hoge kosten maar bent u bovendien niet zeker of uw appartement snel verkocht zal worden. Zeker als u snel wilt weten waar u aan toe bent is het interessanter om te kiezen voor het laten opkopen van uw appartement. Daarmee heeft u direct zekerheid en hoeft u niet langer te wachten op een koper. Dat kan een hoop zorgen schelen voor de toekomst.

Uw appartement verkopen aan een opkoper, soms is het nodig

Ook u kunt in omstandigheden terecht komen waarbij het noodzakelijk is snel uw appartement te verkopen. Bijvoorbeeld omdat u gaat samenwonen of trouwen en niet opgescheept wilt zijn met dubbele lasten. Misschien gaat u juist scheiden en wilt u zo snel mogelijk zekerheid over de opbrengst van uw appartement, of wellicht heeft u te maken met een executieverkoop. Wat de reden ook is dat u snel uw appartement wilt verkopen aan een opkoper, bij ons krijgt u er altijd een eerlijke prijs voor en wordt de verkoop snel geregeld.

Uw appartement verkopen, het kan snel gaan

Heeft u een makelaar in de hand genomen om uw appartement te verkopen en valt het aantal kijkers tegen? Heeft u wel veel kijkers gehad maar nog geen bieders? Het is vervelend hoge makelaarskosten te moeten betalen zonder dat u zekerheid heeft over de verkoop van uw appartement. Een makelaar kan tenslotte nooit garantie geven en u blijft altijd afhankelijk van de markt. Als u uw appartement aan een opkoper verkoopt heeft u daar geen last van. U betaalt geen kosten, uw appartement is direct verkocht en u ontvangt een eerlijke prijs.

Een appartement verkopen aan een opkoper, hoe werkt dat?

Wilt u graag uw appartement verkopen aan een opkoper? Dan doen wij u graag een uitstekend bod. Vindt u dit bod interessant, dan maken wij graag een afspraak voor het bezichtigen van uw appartement. Daarmee bepalen wij ons definitieve bod. Gaat u daarmee akkoord, dan maken we gezamenlijk afspraken, die worden vastgelegd in het koopcontract. De notaris zorgt voor het opstellen van het koopcontract. Heeft u dat getekend? Dan ontvangt u direct de koopsom. Snel, transparant en duidelijk.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de ervaring van anderen die hun appartement aan ons verkochten? Bekijk onze website of neem contact met ons op. Wilt u graag een interessant bod ontvangen op uw appartement? Vul uw gegevens in en wij doen u binnen een werkdag een eerlijk bod.

Neem snel contact om uw appartement te verkopen. Tot zo!