Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Appartement direct verkopen

Appartement direct verkopen

Uw appartement direct verkopen, het kan

Wilt u uw appartement direct verkopen, dan kunt u natuurlijk een makelaar inschakelen die alles voor u regelt. Helaas betaalt u daar wel een flinke courtage voor en heeft u geen enkele garantie dat uw appartement daadwerkelijk snel verkocht zal worden. Als u graag snel zekerheid wilt hebben over de verkoop en opbrengst van uw appartement kunt u ook kiezen voor een direct bod via een opkoper. Dan weet u direct waar u aan toe bent en ontvangt u een eerlijke prijs.

Direct uw appartement verkopen met zekerheid

Niets is erger dan een appartement bezitten dat u niet direct verkocht krijgt. Weinig kijkers of geen bieders kunnen u heel wat zorgen geven. Zeker als u dubbele hypotheeklasten hebt of snel uw appartement wilt verkopen omdat u bijvoorbeeld gaat scheiden is het fijn als de verkoop snel rond is. Ook als u te maken krijgt met een executieverkoop is uw appartement direct verkopen een goede oplossing. Verkeert u in een van deze situaties? Dan bent u bij ons in goede handen.

Wilt u ook uw appartement direct verkopen?

Wij hebben meer dan vijfendertig jaar ervaring in het aankopen van onroerend goed en weten exact wat een huis of appartement waard is. Met onze expertise en deskundigheid kunt u daarom altijd rekenen op een eerlijke prijs van een betrouwbare partij. Wilt u ook graag weten wat uw appartement waard is? Wij brengen er graag een aantrekkelijk bod op uit. Zo heeft u niet alleen zekerheid over de opbrengst van uw huis, maar kunt u ook kiezen voor een snelle verkoop.

Uw appartement direct verkopen, hoe werkt dat?

Wilt u graag een aantrekkelijk bod laten uitbrengen op uw appartement? Laat ons dan weten wat het adres is en wij bieden direct een eerlijke prijs. Wilt u aan de hand daarvan verder praten over de verkoop van uw appartement? Dan komen wij graag een keer langs om uw appartement te bezichtigen en een definitief bod uit te brengen. Als u akkoord gaat met dat bod bespreken we gezamenlijk de verkoopvoorwaarden en laten we die vastleggen bij de notaris. Zodra het koopcontract getekend is ontvangt u - ook via de notaris - direct de koopsom.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u nieuwsgierig naar ervaringen van anderen? Bekijk onze website of neem direct contact met ons op. Wilt u graag uw appartement direct verkopen en een bod ontvangen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Direct appartement verkopen? Neem nu contact!