Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen

Direct huis verkopen

Direct huis verkopen

Het verkopen van een woning kan soms erg tegenvallen en u vraagt zich wellicht af waarom het bij anderen wel lukt. Misschien heeft u allerlei ‘gouden tips’ opgevolgd waar het internet bol van staat, maar die in de praktijk geen effect hebben gehad. Helemaal vervelend als u onlangs nog renovaties heeft uit laten voeren om het huis aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Of als er onlangs een nare gebeurtenis is voorgekomen zoals een overlijden of scheiding waardoor u opgescheept zit met een huis. De oplossing is simpel: u kunt uw huis direct verkopen aan Voesenek Vastgoed!

Direct huis verkopen? Neem contact met ons op!

Direct uw huis verkopen aan Voesenek Vastgoed

Voesenek Vastgoed is al sinds 1979 actief als huizenopkoper in heel Nederland, met de focus op Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Kenmerkend aan onze dienstverlening is een transparante werkwijze en het centraal stellen van uw situatie en wensen. Dit maakt ons het betrouwbare adres voor het direct verkopen van uw huis. In de jaren dat wij actief zijn, hebben wij talloze klanten vooruitgeholpen met de directe opkoop van hun woningen. Dit heeft ons de benodigde kennis en kunde opgeleverd waardoor wij het proces achter het direct verkopen van uw huis zorgeloos, vlot en veilig hebben ingericht. Ontdek de vier eenvoudige stappen:

  1. Bod aanvragen

Het direct verkopen van uw huis aan Voesenek Vastgoed start met het (online) aanvragen van een bod. Wij ontvangen daarbij graag zo veel mogelijk informatie van uw huis.

  1. Snelle beoordeling

Op basis van uw verstrekte gegevens, starten we een korte onderzoek waarmee we op afstand kunnen bepalen of uw huis mogelijk in aanmerking komt voor de directe opkoop.

  1. Bezichtiging

Verwachten we dat we iets voor u kunnen betekenen? Dan maken we graag een afspraak met u voor een inspectie van het huis.

  1. Vrijblijvend bod

Dankzij onze deskundigheid kunnen wij direct een gunstig en bindend bod uitbrengen tijdens de bezichtiging. We gunnen u natuurlijk alle tijd om rustig na te denken over ons bod. Kunt u zich vinden in ons bod? Dan leggen we de afspraken vast in een koopcontract dat vervolgens richting de notaris gaat. Na onze handtekeningen heeft u officieel uw huis verkocht aan Voesenek Vastgoed!

Meer informatie omtrent het direct verkopen van uw huis aan Voesenek Vastgoed

We begrijpen dat het (direct) verkopen van uw huis een ingewikkelde situatie voor u kan zijn. Vooral bij vervelende omstandigheden. Daarom komen we graag met u in contact zodat we op ons gemak alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Direct huis verkopen: online bod aanvragen