Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis verkopen aan vastgoedmaatschappij

Huis verkopen aan vastgoedmaatschappij

Huis verkopen aan vastgoedmaatschappij? Nog nooit aan gedacht?

Het is ook niet de meest voor de handliggende partij waar een particuliere huizenbezitter aan denkt. Alleen al de toevoeging van het woorddeel "maatschappij" wekt bij de meesten het gevoel van "big-bigger-bigest": Een groot gebouw met veel mensen, die vooral grote projecten doen. U heeft gelijk als u aan deze grote jongens denkt dat u voor hen geen partij bent. U ziet zichzelf vast niet in de hal van zo'n groot concern staan met de tekening en specificaties van uw huis om bij de receptie te vragen of een van de managers een bod wil doen.

Zeker als u haast heeft zal verkopen niet de meest succesvolle actie zijn

Bij verkopen ligt de bal bij u. U bent degene die alles in werking zet, ook als u een makelaar inschakelt. Natuurlijk neemt die een aantal werkzaamheden van u over, maar dan kunt u zo wie zo de portemonnee trekken om de post courtage te betalen. Maar dan bent u er nog niet. Foto's, advertenties en internetvermelding zijn ook niet gratis. Vervolgens zijn er bezoekdagen en kijkers op afspraak of mensen die vanwege het bord in de tuin gewoon aanbellen. Tijd is ook geld en tijd zal het u kosten, los nog van de vele kopjes koffie en thee. Om alle financiële gevolgen compleet te maken, wat dacht u van het contract en de overdracht bij de notaris? Pro Deo komt in hun vocabulaire niet voor.

Draai het om: "Huis laten kopen door vastgoedmaatschappij"

Als u het zich comfortabel wilt maken (en waarom ook niet?) schakelt u van uw huis verkopen (actief) over naar huis laten kopen (passief). Als u voor die optie kiest gaat de koop snel (de verkoop dus ook) en heeft u alle tijd om rustig van een drankje te genieten, wellicht met de benen op de bank. Nog steeds is hierbij een vastgoedmaatschappij in beeld maar dan niet zo'n kolos maar meer een regionale partij. Eentje die dicht bij de klant staat, ondeugend gezegd een "knuffel vastgoedmaatschappij". Een waar u mee kunt communiceren via gewone mensenwoorden, die begrijpelijke zinnen en woorden gebruikt. Nog belangrijker is echter dat u het werk uit handen wordt genomen, terwijl het u niets kost. Geen fabeltje want Voesenek Vastgoed maakt het elke dag waar, al meer dan 35 jaar.

Lees daarom "huis verkopen aan vastgoedmaatschappij" als "huis laten kopen door Voesenek Vastgoed".

Dit is de vastgoed specialist die, werkend vanuit Breda, al honderden huiseigenaren in Brabant, Zuid-Holland en Zeeland een dienst heeft bewezen door via een zeer realistisch bod hun huis te kopen. En als het snel moet, zelfs binnen één week. U kunt rekenen op een best haalbaar bod dat staat als een huis en zonder berekening van kosten en dat tot en met de notaris.

Als u Voesenek Vastgoed uitnodigt om persoonlijk kennis te maken en uw huis te bekijken, verschaft u zich binnen één dag het best haalbare bod. Let u wel, dat bod blijft gestand en is dus definitief. Dat geeft u een rustig gevoel al was het alleen maar dat daarmee alle eerder genoemde besognes u geen tijd en geld meer hoeven te kosten. Het kennismakingsbezoek, de bezichtiging van uw huis en de advisering zijn gratis en veroorzaken geen verplichtingen. Zoals eerder aangegeven zijn alle kosten, nadat u het over het bod bent eens geworden, voor rekening van Voesenek Vastgoed. Comfortabel toch?

Neemt u daarom gerust even uw telefoon of mobiel en maak een afspraak. "huis verkopen aan vastgoedmaatschappij" wordt dan wellicht toch nog werkelijkheid. Maar dan wel met een vastgoed onderneming die u het gevoel zal geven dat klantvriendelijkheid in de genen zit.

Direct contact met iemand van ons?