Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Wie koopt mijn huis?

Wie koopt mijn huis?

Wie koopt mijn huis? hoeft geen noodkreet te zijn

U wilt gewoon uw huis kwijt en zoekt gegadigden. Een hele plausibele intentie, hoewel die tevens kan duiden op een zogenaamde stille verkoop. Geen bord in de tuin of op de ramen bijvoorbeeld. Hoe komt u echter aan geïnteresseerden? Een andere mogelijkheid is dat u tot nu toe te weinig reacties heeft gehad, direct of via uw makelaar. Misschien dringt de tijd. Hoe dan ook, u wilt uw huis verkopen om wat voor reden dan ook.

Wat denkt u van snelle verkoop in stilte?

Geen advertenties, geen makelaar, geen tijdverlies, geen bezoekers die uiteindelijk afhaken, geen bord in de tuin en dus ook geen advertentiejagers. Voesenek Vastgoed biedt u de oplossing. De nadruk wordt verlegd van verkopen naar kopen. Het klinkt wellicht onwerkelijk als u van deze oplossing niet eerder gehoord heeft, maar honderden huiseigenaren hebben er al baat bij gehad. Met 35 jaar vastgoed ervaring zijn wij in staat om direct een bod op uw huis te doen. Geen lang gedraal maar met TGV snelheid. En dat bod is gegarandeerd, wij komen daar niet later met een smoes op terug. Sterker nog, het hele kooptraject kan in één week voltooid zijn. Van het uitbrengen van een bod met de best haalbare prijs tot aan de notaris en de directe betaling.

Zo krijgt "wie koopt mijn huis?" ineens een heel andere wending

U bent wellicht verrast door deze snelle en efficiënte oplossing. Terecht dat u van ons, Voesenek Vastgoed, meer achtergrond wilt hebben. Wij zijn breed actief in alle facetten van de vastgoedmarkt. Mede daardoor zijn wij in staat een bod op uw huis te doen, onderbouwd en realistisch. Onze financiële positie is sterk, wij doen alles in eigen beheer en wij zijn niet afhankelijk van derden. Voesenek Vastgoed is net een open boek, u krijgt alle informatie en op deze site kunt u de talloze referenties van onze eerdere klanten lezen. Zo kunnen wij u een "snelle stille verkoop" leveren. Een rustgevende gedachte, nietwaar?

De vraag "Wie koopt mijn huis?" is dus snel beantwoord

Om uit de doeken te doen op welke wijze het kooptraject verloopt en wat u daardoor aan zorgen besparen zult, het volgende:

  • Wij kunnen ter plaatse of minimaal dezelfde dag een bod uitbrengen.
  • Als wij de woning hebben gezien is het bod zonder voorbehoud; geen extra taxaties of bouwtechnische keuringen.
  • Nadat we alle informatie hebben verstrekt en overeenstemming over de prijs hebben bereikt, maken wij de koopovereenkomst.
  • Na ondertekening is uw woning verkocht, definitief dus.
  • Alle documenten, inclusief de gemaakte afspraken, gaan naar de notaris, zodat het transport geregeld kan worden. Direct na het transport zetten wij het overeengekomen bedrag op uw rekening.

Dit alles in een tijdbestek van slechts één week is geen uitzondering.

"Wie koopt mijn huis?" Nog één stap te nemen

Als wij voorstellen uw huis te kopen lijkt het ons correct om ons persoonlijk bij u te introduceren. Uiteindelijk gaat het om een voor u belangrijke stap en wij willen degelijk te werk gaan. Daar heeft u recht op.

Daarom deze welgemeende uitnodiging: pak uw mobiel of telefoon en bel ons even op zodat wij u alvast meer informatie kunnen geven en daarna ons persoonlijk kunnen voorstellen. Zonder verplichtingen uiteraard. Deze actie kan uw dag helemaal goedmaken en ook de dagen er na.

Bel ons nu!