Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis opkopen Zevenbergen

Huis opkopen Zevenbergen

"Huis opkopen Zevenbergen" is net even ander dan een huis te koop zetten

Een interessante ervaring van een eigenaresse van een oude woning in Zevenbergen laat zien wat het verschil is én hoe je een huiseigenaar er blij mee kan maken.

Het is zaterdag en een wat herfstachtige dag.

Aan de plassen is te zien dat er juist een regenbui is gepasseerd. Twee vrienden van rond de vijfentwintig jaar lopen richting centrum en beter gezegd naar de Zuidhaven. Ze hebben daar afgesproken met hun oude vriend die nog in Zevenbergen woont. Trouwe gabbers, zeg maar. Aan de overkant van de straat is een oudere vrouw met enige moeite de ramen aan het zemen. Ze staat op een klein trapje en dat kunstje zou ze beter niet meer moeten doen. Tegen de stoeprand ligt een plas die meer weg heeft van een binnenmeer. Ook in Zevenbergen rijdt wel eens een automobilist bij wie enige beschaving nooit geworteld is. U voelt het goed aan. Hij ontwijkt de plas totaal niet en het gevolg is een bak water over èn de stoep èn het trapje en ja, ook over het nijvere oude dametje. Die blijkt echter toch nog over een woordenschat te beschikken, waar in de nabijgelegen kerk wel enige discussie over zou ontstaan.

De twee vrienden schieten de vrouw te hulp, hijsen haar van het trapje af en menen te moeten zeggen dat ze onverantwoord bezig is. Haar verdediging is dat een opkoper huizen haar bezit heeft overgenomen en dat ze het huis netjes wil achterlaten. Voor de hulp biedt ze beide vrienden koffie aan zodat ze hen kan vertellen dat systeem "huis opkopen Zevenbergen" haar heel blij heeft gemaakt.

Een nette opkoper huizen heeft haar huis gekocht en haar beide zoons stonden achter de deal

De inrichting van de woonkamer doet ouder aan dan de voor haar leeftijd nog krasse vrouw. Zij vertelt dat ze gaat verhuizen naar De Westhoek omdat het huis onderhouden haar toch een beetje teveel wordt. Haar twee zoons wonen in de buurt van Eindhoven en ze zag er tegenop om een heleboel mensen te moeten ontvangen als er een poster met "te koop" op haar ramen zou komen. Beide zonen hebben een drukke job en het hele verkooptraject sprak hen ook niet aan. Maar ze wisten wel een oplossing: een vastgoedmakelaar en dus opkoper huizen. Een paar weken geleden, vertelde ze, kwam hij voorrijden in een keurig schone en glimmende auto. De vrienden wilde nog weten welk merk het was maar daar had ze geen verstand van. Ze zei wel dat nette mensen in nette en schone auto's rijden. Als ze de vrienden het visitekaartje laat zien blijkt deze huizen opkoper Voesenek Vastgoed uit Breda te zijn. Daarna was de ban helemaal gebroken en of ze willen of niet, een tweede koffie moet er komen want dan kan ze vertellen hoe soepeltjes alles door die meneer Voesenek verlopen is.

"Opkoper huizen" staat er op het visitekaartje van meneer Voesenek

"Een van mijn zoons was ook bij het gesprek", vertelt ze. Met enthousiasme gaat ze door en zegt dat al binnen één dag een bod werd gedaan en dat hij daar niet meer aan zou knibbelen. En dan wat je allemaal uit handen genomen wordt! Geen advertenties, geen makelaar, geen kijkers, in één week te regelen; "we vielen bijna van onze stoel" zegt ze nog steeds verheugd. Bovendien bereidt die meneer Voesenek ook nog alles voor bij de notaris. "Ik zie die notaris wel eens in het dorp, maar ik zou daar zelf niet durven aanbellen" zegt ze opgelucht. Enigszins besmuikt zegt ze dat ze het geld inmiddels ook al heeft ontvangen. Oh ja, hij had er ook nog eerlijk bijgezegd dat het aankoopbedrag wel iets lager lag dan de marktprijs. Heel eerlijk natuurlijk en bij de gedachte dat alles tussen het bod en het ontvangen van het geld gratis was, blijft ze het toch een goede beslissing vinden. Bovendien zegt ze dat ze blij was dat het allemaal zo snel kon gaan waardoor ze nu dus binnenkort naar De Westhoek kan verhuizen.

Voesenek Vastgoed beperkt zich niet alleen tot "huis opkopen Zevenbergen"

De vrienden willen na twee kopjes koffie wel eens een getapt biertje innemen en nemen afscheid van de montere vrouw die het niet kan nalaten te zeggen dat die meneer Voesenek zijn nuttige werk niet alleen in Brabant maar ook in Zeeland en Zuid-Holland doet. Ze blijkt nog steeds onder de indruk. Inmiddels is ze opgedroogd van de douche die een etterige automobilist haar bezorgde. Ze doet de deur dicht en realiseert zich dat ze zomaar twee jonge mannen in huis had gehaald." Ach, je wordt gewoon een beetje ondeugend als je ineens een smak geld op je bankrekening hebt staan" dacht ze. Met een blij gevoel doet ze de deur dicht.

Voesenek Vastgoed kan zich prima vinden in dit verhaal. Mocht u een gelijkenis zien met uw situatie, neem dan gerust contact op. In veel gevallen levert dat een treffende oplossing op.

Contact met ons