Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis opkopen Schiedam

Huis opkopen Schiedam

Huis opkopen in Schiedam kan verdraaid aantrekkelijk zijn

U bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat het woord opkopen uw nieuwsgierigheid prikkelde. Het kan ook zijn dat u al een stap verder bent en wilt weten wat er speelt bij uw huis laten opkopen. Het kan ook zijn dat u eigenlijk zonder gedoe van uw huis af wilt. Hoe dan ook alle reden om u via deze weg meer informatie te geven over dit onderwerp.

Huis opkopen kent geen beperking maar is wel comfortabel

Of uw huis nu in Groenoord staat of in Woudhoek of gewoon in het centrum van Schiedam, er kleeft geen enkele beperking aan. Of het moet de zorg zijn over degene die uw huis wil opkopen. Dat laatste nu kunnen we gelijk ontzenuwen. Degene die u op deze wijze informatie geeft is Voesenek Vastgoed, al generaties lang actief in vastgoed in west Brabant, Zeeland en het zuidelijk deel van Zuid Holland. Om nog maar even door te gaan over onszelf, u heeft in ons geval te maken met een betrouwbare partner die u zonder het gebruik van vakjargon uitlegt wat de mogelijkheden zijn en zeker zo belangrijk, beloftes nakomt. De vele positieve reacties van huizenbezitters die u zijn voorgegaan zijn eenvoudig op onze website te vinden. De kern van het verhaal is als wij uw huis opkopen, u van het ene op het andere moment geen kopzorgen meer heeft.

Het opkopen van uw huis in Schiedam wordt nergens door belemmerd

Het maakt ons niet uit of het een eengezinswoning betreft, een appartement, een bungalow of een woning die stamt uit de tijd van voor de oorlog. Gezien ons grote bereik vinden wij altijd een functie voor uw woning en bovendien hoeven wij niet eerst een hypotheek aan te vragen. Wij zijn draagkrachtig genoeg om onze aankopen zelf te financieren. Hiermee hebben wij gelijk al een van de voordelen bij opkopen aangegeven. U hoeft niet in spanning te zitten of de koop financieel wel door kan gaan. Alleen dit feit zou al genoeg kunnen zijn om alvast een Jonge in te schenken, hoewel u als Schiedamse ingezetene niet verplicht bent om locale producties te steunen. Een kopje koffie mag ook.

Voesenek Vastgoed legt u nog verder in de watten

Niet letterlijk natuurlijk maar wel ontzorgend. Nadat u een afspraak met ons gemaakt heeft om uw huis te bekijken, zijn wij in staat om verdraaid snel een bod te doen. Dat kan door onze kennis, ervaring en bouwkundige opleiding. Let wel, zonder enige verplichting. Als u ons bod accepteert (wij houden woord en gaan later op dat bod niet terugkomen) dragen wij zorg voor de koopovereenkomst waarin alles duidelijk omschreven is. Na ondertekening bent u 100% zeker dat uw huis gekocht is en dat u ook heel snel over de koopsom zult beschikken. Dat kan allemaal in één week en nadat u ook (kosteloos) uw handtekening bij de notaris heeft gezet, ontvangt u van ons het afgesproken bedrag.

Voesenek Vastgoed is service gericht en daar kunt u ook van profiteren

Zo kan door u, in overleg met ons, de opleveringsdatum bepaald worden. Zelfs uw en daarna ons huis, kunt u voor een bepaalde tijd terughuren bijvoorbeeld als uw nieuwe woning later beschikbaar komt. Is het betreffende huis vrijgekomen omdat de laatste bewoner overleden is, dan dragen wij oplossingen aan om het leeg op te leveren.

Voesenek Vastgoed is een betrouwbare partij die ook wil aanstippen dat het aankoopbedrag natuurlijk wat lager zal zijn dan de hoogste marktwaarde. Uiteindelijk nemen wij al uw verkoop zorgen uit handen. Maar het een houdt het ander netjes in evenwicht. Wij nodigen u graag uit om ons te bellen zodat wij u zonder verplichtingen verder kunnen informeren en een afspraak kunnen maken. Schiedam is ook voor ons gemakkelijk bereikbaar. Zowel per auto, per trein en per metro. In uw bereikbaarheid is dus al voorzien.

Wenst u meer informatie of gewoon een fijn gesprek