Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Ik wil van mijn huis af

Ik wil van mijn huis af

Stel u zegt: "Ik wil van mijn huis af" en u denkt: "Zo moeilijk kan het niet zijn".

Laten wij er van uitgaan dat u hoort tot de categorie geluksvogels en ook nog optimistisch van aard bent. Dan gaat u onbevangen het verkoop traject in. U heeft genoeg tijd om alles, wat bij de verkoop van een huis komt kijken, in goede banen te leiden. Niets is u teveel en u selecteert de makelaar waarvan u meent dat er een klik is tussen u en hem/haar. U wordt aan de hand genomen door deze ervaren vakman en onderdeel van de besprekingen is onder meer de vraagprijs die u wilt en hoe uw huis zo verkoop vriendelijk mogelijk gemaakt kan worden. Dus ook eventueel de voor- en achtertuin. Alles moet immers "smoelen" als de eerste kijker komt opdagen. U overlegt waar het bord in de tuin komt te staan en de plakkaten op de ramen. Natuurlijk wordt ook de verkooppromotie besproken; hoe op de website, wat in de advertentie, welke foto's wilt u graag opgenomen hebben en wanneer kijkers ontvangen kunnen worden.

Het kan ook gemakkelijker, klik hier voor een bod!

"Ik wil van mijn huis af" vraagt nog meer van uw aandacht

U wilt uiteraard weten wat het hele verkoop traject u gaat kosten, inclusief de courtage en de kosten voor de notaris. Wilt u ook nog snel van uw huis af dan zal het budget nog even aangevuld moeten worden voor extra inspanningen van uw makelaar en de promotie. U bent echter gelukkig van het type "het glas is altijd halfvol" en misschien wilt u het wel zo snel verkopen dat u niet voor de hoogste vraagprijs gaat. Dat is helemaal geen schande en u maakt uw makelaar en de koper er nog gelukkig mee ook. Een ding blijft nog onzeker en in sommige gevallen erg onzeker. Wanneer zal u definitief (dus niet alleen een toezegging) de verkoop afgerond hebben? Dat wil zeggen dat er geen haken en ogen zitten aan de betaalbaarheid door de koper of beter gezegd de medewerking van zijn bank. Dat is dus nog een open einde.

Direct zekerheid? Vul hier ons formulier in.

"Ik wil van mijn huis af" op de makkelijke manier

In dat geval gaat u niet verkopen maar laat u uw huis kopen. Als u tot deze oplossing besluit kunt uw alle tijd en alle activiteiten, zoals eerder beschreven, vergeten. Om dit makkelijke traject in gang te zetten hoeft u maar één ding te doen. De telefoon pakken en een vastgoed makelaar bellen. En als u die moeite toch gaat nemen kiest u dan gelijk voor een van de beste in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Dat zijn wij, Voesenek Vastgoed, en vergeeft u daarbij onze onbescheidenheid. Het aantal eigenaren dat via ons op deze manier hun huis hebben overgedragen is ontelbaar. Wel telbaar zijn de vele positieve reacties op onze website van mensen die u zijn voorgegaan in dit systeem.

Wij kennen u (nog) niet persoonlijk en zijn afhankelijk van uw contact opname.

Uit dat contact zal blijken dat wij u zeer objectief zullen informeren. Trucjes? Daar doen wij niet aan. Wel zijn wij in staat om snel een afspraak met u te maken om uw huis te bekijken en gelooft u het of niet, wij kunnen binnen één dag een realistisch bod op uw huis doen. Voor ons geen verschil of het een oude woning is, een rijtjeshuis of een hoekwoning, een appartement of een bungalow.

Dat bod biedt u gelijk twee zekerheden: het bedrag dat wij u definitief willen betalen en het tijdstip waarop u het wilt overdragen. En nu de derde zekerheid: Gelijk na de passage bij de notaris ontvangt u het overeengekomen bedrag.

Wij hadden het eigenlijk al gelijk moeten schrijven dat het hele kooptraject u niets kost. Niets vanaf de eerste kennismaking tot en met de betaling van de koopsom. 

No cure no pay

Als u contact met ons neemt is elke stap daarna voor u zonder kosten en het bezorgt u geen verplichtingen. Natuurlijk zal ons bod wat lager zijn dat de hoogste marktwaarde. De balans is echter al snel in evenwicht als u rekening houdt met alle kosten die u moet maken om uw huis te verkopen. De factor tijd is daar nog niet eens bij inbegrepen.

Na uw contact-opname kunnen we snel bij u zijn. Weliswaar voeren wij geen blauw zwaailicht maar wij weten daarentegen perfect de weg in ons operationele gebied.

Wij beloven u snel te helpen en dus ook om snel voor u klaar te staan. U was inmiddels onze naam vergeten? Die is Voesenek Vastgoed in Breda. Degelijk in ons vakgebied van overgrootvader tot de huidige generatie.

Neem snel contact of vul onderstaand formulier in!