Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Verkoop huis op afroep

Verkoop huis op afroep

"Verkoop huis op afroep" is net zo goed mogelijk als meubels op afroep kopen

Geen alledaagse situatie maar dat neemt niet weg dat uw huis op afroep verkopen onmogelijk is. Er zijn best wat situaties denkbaar waarin u al wel uw huis wilt verkopen, maar nog niet weet wanneer u het precies kunt verlaten. Een paar voorbeelden:
• U wilt graag eerder over de opbrengst van uw huis beschikken om een volgende woonsituatie te financieren.
• Het staat vast dat u uw huis gaat verkopen, maar de nieuwe woning wordt pas over een jaar opgeleverd. U wilt echter nu al van de verkoop besognes af.
• Uw kinderen zijn de deur uit en u vindt uw huis nu eigenlijk te groot. U wilt gaan huren maar u weet nog niet wanneer u zal slagen een appartement naar uw wens te vinden. Als u straks gaat verhuizen wilt u niet met de zorg van uw huis opgezadeld zitten.
• U bent betrokken bij een interessant project, waar u geld in wilt investeren. Door uw huis nu te verkopen en het daarna nog een tijd te huren kunt u snel over de waarde van uw huis beschikken.
Dit zijn vier voorbeelden maar uit de praktijk weten wij dat er nog meer van dergelijke situaties bestaan

Als we over "wij" praten is dat Voesenek Vastgoed, de probleem oplossende vastgoed onderneming

Door onze veelzijdigheid als vastgoedondernemer kunnen wij snel reageren en actie ondernemen bij het kopen van huizen enerzijds en het bieden van relevante oplossingen anderzijds. Meer dan 35 jaar zijn wij succesvol actief op de vastgoedmarkt via een degelijke manier van zakendoen, afspraken nakomen en een klantvriendelijke opstelling. Wij hanteren dus geen onbegrijpelijk vakjargon.
Als u op enig moment uw huis wilt verkopen en zeker als u dat op korte termijn afgehandeld wilt zien, kunnen wij u van dienst zijn met een totaaloplossing. U kunt gebruik maken van onze expertise en wij doen een aantrekkelijk en realistisch bod op uw huis nadat wij het bekeken hebben. Dit alles gaat gepaard met een duidelijke toelichting en waar nodig geven wij u nuttige adviezen. Het bod dat wij uitbrengen biedt u veel zekerheid. Het is een gegarandeerd bod en wij gaan daar dus later niet aan morrelen. In het hele traject zijn de kosten voor Voesenek Vastgoed: de kennismaking, de taxatie, onze adviezen, het bod, de koopovereenkomst, de overdracht via de notaris en de directe betaling daarna.

Wat is mogelijk bij "verkopen huis op afroep"?

U heeft waarschijnlijk al begrepen dat het eerste voordeel is dat u uw huis niet actief hoeft te verkopen met alle tijd, zorg en kosten die daarbij komen kijken. Wij ontlasten u daarvan door het huis van u te kopen. Maar dat is niet alles want daarbovenop bieden wij nog de volgende mogelijkheden:
Wij kopen uw huis definitief maar nemen het fysiek op afroep van u over.
• Wij kopen uw huis en van ons huurt u het voor een af te spreken periode van ons terug.
Op deze belangrijkste extra's zijn natuurlijk nog wat varianten mogelijk of kunnen wellicht enkele van uw specifieke wensen worden toegevoegd. Verkeert u in een situatie die maar enigszins lijkt op wat wij op deze pagina beschreven hebben, dan rest u maar één ding: uw mobiel of telefoon pakken en ons bellen. Voor meer informatie, voor een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en/of het doen van een bod. Voor u geen verplichting, geen kosten maar altijd met vergroting van uw kennis wat betreft de mogelijkheden van "verkopen huis op afroep".

Meer informatie?