Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen Zevenbergen

Direct huis verkopen Zevenbergen

Kan "direct huis verkopen Zevenbergen" even snel als met de TGV naar Parijs?

Misschien komt bij dit onderwerp gelijk het liedje van Herman van Veen naar boven: "Opzij, opzij, opzij. Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, Ik heb ongelofelijke haast." Als die haast wordt veroorzaakt doordat u direct uw huis moet verkopen, dan is een TGV rit naar Parijs weliswaar net even sneller, maar toch kan uw huis al in één dag verkocht zijn. Dat leggen wij graag even uit.

Verder lezen of direct een bod aanvragen?

Direct uw huis verkopen in Zevenbergen vergt net zoveel tijd als een retour Parijs met de TGV

Wij zijn Voesenek Vastgoed en zijn dus een uitleg aan u verplicht. Stel, u belt ons 's avonds op voor het maken van een afspraak om onze snelheid te bewijzen en persoonlijk aan u uit te leggen dat uw huis in één dag verkocht kan zijn. Uiteraard zijn wij dan de volgende dag op tijd bij u aanwezig en samen met u bekijken wij uw huis. Dat doen we met een niet geringe bouwkundige kennis. Nog diezelfde dag ontvangt u van ons een bod waarvoor wij uw huis willen kopen. Verkopen wordt dus in feite kopen. Kunt u zich in dat bod vinden dan is de koop gesloten. Wij als koper zijn dan verantwoordelijk voor de hele verdere afhandeling tot en met de notaris en de directe betaling. Dat noemen wij dus TGV snelheid.

Razendsnel een bod op uw woning?

Wat als u nu buiten Zevenbergen woont?

U zult begrijpen dat wij Zevenbergen als praktisch voorbeeld hebben genomen. Voesenek Vastgoed is al generaties lang actief in Brabant, Zeeland en Noord-Holland. Zevenbergen ligt een beetje in het midden van deze eerste twee provincies. Ons systeem om u met TGV snelheid te ontzorgen blijft echter geheel overeind. Want zelf op korte termijn uw huis verkopen, ook als u een makelaar inschakelt, kost tijd en zorgen. Niet alleen bij een scheiding maar ook in vele andere situaties ontbreekt u de tijd en op extra zorgen zit u niet te wachten. En die zorgen zullen er zijn zoals:

  • Kopers zoeken met of zonder makelaar.
  • Promotie via kranten en media.
  • Uw huis en eventueel verkoop aantrekkelijk maken.
  • Tijd vrijmaken om kijkers te ontvangen.
  • In spanning zitten of de koop wel doorgaat.
Voor welke reden dan ook een directe verkoop?

Direct huis verkopen in Zevenbergen en niet met kosten worden opgezadeld

U heeft al kunnen lezen dat Voesenek Vastgoed bij het kopen van uw huis alle kosten op zich neemt. Wellicht heeft u nooit eerder een huis hoeven te verkopen en zeker niet in grote haast. Uw portemonnee zou niet toereikend zijn dus denkt u maar eerder aan uw portefeuille: reclame, makelaar, courtage, tig kopjes koffie of thee voor de kijkers, de rekening van de notaris en alles wat daartussen in nog aan kosten op uw bordje terecht komt. Wij berekenen niets, van het eerste contact tot en met de betaling van het overeengekomen bedrag.

Niet meer hopen maar gemakkelijk verkopen

Zo wordt direct uw huis verkopen in Zevenbergen voor u een zaak van ontzorgen.

Dat u bij deze supersnelle aanpak een beetje lager bod zult ontvangen dat de hoogste bieder bij eigen verkoop zal u, gezien het voorafgaande, niet vreemd in de oren klinken. Snelheid, ontzorgen en geen kosten brengen dit weer in evenwicht. U hoeft ons dus alleen maar even te bellen en wij zijn als het ware met TGV snelheid bij u.

Meer informatie of gewoon een prettig gesprek?

Ook interessant: