Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Snel huis verkopen Zevenbergen

Snel huis verkopen Zevenbergen

Snel huis verkopen in Zevenbergen gaat sneller dan de gedempte haven weer openen

Een gemeente die de moed heeft om oude beslissingen terug te draaien omdat er door voortschrijdend inzicht betere opties zijn, verdient waardering. Ten opzichte van een flink aantal jaren geleden zijn er ook nieuwe mogelijkheden ontstaan om je huis aan de man te brengen. Denk maar aan internet met zijn huizensites. Anders is het als u uw huis in Zevenbergen snel wil verkopen. Dan heb je in feite een groter potentieel aan mogelijke kopers nodig, omdat de gemeente Zevenbergen een beperkt aantal inwoners heeft. De oplossing kan liggen door out of the box te denken.

Razendsnel uw huis verkopen?

Voesenek Vastgoed kan je helpen de snelheid er in te houden bij "snel huis verkopen in Zevenbergen"

Bij het snel uw huis willen verkopen is het probleem tijd de eerste zorg, op de voet gevolgd door hoe kom ik zo snel aan echt geïnteresseerde kopers. Het aantal redenen om een huis snel te willen of moeten verkopen zijn legio en ze allemaal weer te geven is eigenlijk niet nodig. Als u tot degenen behoort die snel een huis aan de man of vrouw wil brengen weet u echt uw eigen reden wel. Een extra hinderpaal wordt gevormd door het risico dat de kosten bij een afgedwongen snelle verkoop hoger liggen door:

  • U gaat een lagere prijs neerleggen om sneller een koopbeslissing af te dwingen.
  • U gaat extra makelaars- en reclamekosten maken in de hoop meer kijkers te ontvangen.
  • Om wat voor reden moet u al vertrekken c.q. verhuizen en zit u met dubbele huisvestingskosten.
  • De hele operatie kost u extra veel tijd en die tijd heeft u nu juist niet beschikbaar.

Voesenek Vastgoed draait de rol om zodat u niet meer hoeft te verkopen maar kunt laten kopen.

Vrijblijvend een bod op uw woning ontvangen?

Voesenek zet de hele transactie in een dubbele versnelling

Kopen wordt dus de leiddraad. Al generaties lang zijn wij actief in de vastgoedwereld en met name waar het woonhuizen betreft. Daarbij maakt het niet uit of het een oude of relatief nieuwe woning is, een vooroorlogs huis, een appartement of een bungalow. Door hun huis te kopen hebben wij velen kunnen helpen snel hun huis kwijt te raken met louter positieve reacties. Op onze website kunt u tal van referenties lezen. De Voesenek versnelling ziet er als volgt uit:

  • U maakt met ons een afspraak (gewoon even bellen) en wij bezoeken u snel om onze aanpak toe te lichten en uw huis te bezichtigen.U hoeft het daarbij echt niet eerst verkoop aantrekkelijk te maken. Met onze bouwkundige kennis kijken wij er wel doorheen.
  • Daarna en meestal dezelfde dag, doen wij een bod. Geen indicatie maar een echt bod dat vast staat als een huis.
  • Als u ons bod accepteert (u mag er best even over denken) maken wij de overeenkomst waarin al het besprokene wordt vastgelegd. Na ondertekening is uw huis definitief verkocht. Wij kunnen en willen dat bod ook niet meer terugdraaien. Grote zekerheid dus en niet hoeven wachten tot een koper definitief ja zegt.
  • Grote snelheid gewenst? In één week kunnen wij de hele transactie voor u regelen inclusief de passage bij de notaris en daarna de directe betaling van het betreffende bedrag.
Voor welke reden dan ook een directe verkoop?

Dit is nu echt "snel huis verkopen in Zevenbergen"

Nu de klap op de vuurpijl. Deze hele door ons geleide transactie kost u niets! Bij ons bezoek zullen wij u graag voorrekenen wat u allemaal aan kosten gaat besparen. Daartegenover staat dat ons bod natuurlijk wat lager zal liggen dan de hoogste marktprijs. De kostenbesparing enerzijds en onze gratis werkzaamheden anderzijds zorgen ervoor dat u uiteindelijk onder de streep toch ongeveer gelijk uitkomt.

Advies: Bel ons op als deze oplossing u aanspreekt, dan kunnen wij persoonlijk kennis met u maken, zonder verplichtingen en kosten. Oh ja, wij gebruiken geen onbegrijpelijk vakjargon maar gewoon Nederlands zonder abracadabra

Meer informatie of gewoon een prettig gesprek?