Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Woning laten kopen of verkopen; wat is het verschil?

Woning laten kopen kan bij ons, wij als vastgoedspecialisten kunnen dit waarmaken. De tweede optie (verkopen) betekent dat u geheel afhankelijk bent van anderen en die hoeven niet beslist haast te hebben. Het verschil is dus de snelheid waarmee u van uw woning afkomt.

Direct een bod ontvangen?

Direct uw woning verkopen betekent sneller dan snel van uw woning afkomen

Als dat noodzakelijk is dan kan een investeerder die woningen koopt een logische oplossing zijn. U schakelt dan over van direct uw woning verkopen naar direct uw woning laten kopen. Er zijn immers genoeg situaties dat direct uw woning verkopen een harde noodzaak is. Dat kan voorkomen als:

  • De woning van overleden ouders verkocht moet worden.
  • Er een financiële noodzaak is ontstaan.
  • Als u plotseling naar het buitenland moet verhuizen.
  • Als er sprake is van een vechtscheiding.
  • Uiteraard puur en alleen het gemak.
  • Veel achterstallig onderhoud.

U hoeft niet op zoek voor uw "verkoop" naar uw "koper" wij van Voesenek Vastgoed zijn uw "koper" voor uw woning. Wij kopen zelf!

Voor welke reden dan ook een directe verkoop?

Uw woning laten opkopen dus. De meest snelle oplossing van een makelaar die woningen koopt

De grote snelheid die een makelaar die zelf koopt u kan bieden komt omdat hij niet eerst een hypotheek moet afsluiten. Hij hoeft niet eerst een financiering te zoeken want hij kan alleen maar investeerder zijn als hij zelf over de financiële middelen beschikt. Om diezelfde reden kan hij ook binnen één dag een bod op uw woning doen nadat hij het samen met u bekeken heeft. Niet zomaar een indicatie maar een bod waar u op kunt bouwen en dat ook daarna nog overeind blijft.

Kan een woningopkoper ook zo snel zijn als u snel uw woning wilt verkopen?

Het antwoord is ronduit ja. Wat zou een woningopkoper immers moeten betekenen als hij niet over de financiële middelen beschikt? Ook hier gaat het om uw woning laten kopen, want daar zit uw grote tijdwinst. Is het bod gedaan dan kan uw woning in principe gekocht zijn, mits u het met het geboden bedrag eens bent. De snelheid kost u natuurlijk een beetje geld, maar dat is terug te verdienen. Later daarover meer. U wordt echter ook flexibiliteit geboden zoals:

  • U wilt er nog wel even blijven wonen en de woning tijdelijk huren.
  • U heeft inspraak op welk moment u de overdracht wil laten plaatsvinden.
  • Bij doorverkoop van uw woning door de opkoper kunt u opteren voor een deel van de winst.
Wij zijn uiterst flexibel in de voorwaarden

Bij Voesenek Vastgoed treft u alle partijen in één onderneming

Voesenek kunt u gerust een trendsetter noemen als het gaat om:

Als deze functies zitten namelijk gebundeld in Voesenek Vastgoed. Alles wat u hiervoor gelezen heeft ligt binnen ons werkterrein.

Bij Voesenek Vastgoed alles onder 1 dak

Laat Voesenek Vastgoed uw woning opkopen: u wint veel tijd en het kost u niets

Mogen wij een beetje beroep doen op uw financiële fantasie? Als wij uw woning kopen bespaart u makelaarskosten, courtage, reclamekosten, kosten om kijkers te ontvangen en de prijs voor de notaris. Als we uw mogelijke stress in geld konden uitdrukken, zou uw financiële winst nog groter zijn. Op deze wijze wordt het wat lagere bod ten opzichte van de hoogste marktprijs van uw woning gecompenseerd. Per saldo hoeft uw wens "snel uw woning verkopen" u geen extra kosten op te leveren.

Met alle gemak de opbrengst van uw huis op zak?

"Ik wil snel van mijn woning af" kan dus door Voesenek Vastgoed volledig worden waargemaakt.

Wij hebben namelijk een jarenlange ervaring in de vastgoedbranche die zelfs enkele generaties teruggaat. Op onze website vindt u talrijke positieve referenties van woningbezitters die u zijn voorgegaan. Zij hebben ook ervaren hoe realistisch en klantvriendelijk wij te werk gaan. Geen vakjargon maar normaal Nederlands.

U wilt nu meer weten over onze flexibele inzet? Pakt u gerust de telefoon en maak een afspraak zodat wij u zonder enige verplichting en zonder kosten kunnen adviseren.

Meer vragen of gewoon een prettig gesprek?