Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Verhuurde woning verkopen

Verhuurde woning verkopen

Een verhuurde woning verkopen

Wilt u graag uw verhuurde woning verkopen en daar een eerlijke prijs voor ontvangen? Bij ons kunt u rekenen op een aantrekkelijk bod tegen uitstekende voorwaarden. Bij het kopen van uw woning kunnen wij zelfs uw huurders van u overnemen als u dat wilt. 

Een verhuurde woning verkopen

Heeft u huurders in uw woning en wilt u toch uw verhuurde woning verkopen? Dat is niet altijd even gemakkelijk. Huurders hebben tenslotte veel rechten en u kunt ze niet zomaar op straat zetten. Een huurder hoeft namelijk niet te vertrekken als u besluit uw woning te verkopen. U kunt daarom niet zomaar de huurovereenkomst opzeggen, behalve natuurlijk als er duidelijk in het huurcontract is opgenomen dat het om een tijdelijke overeenkomst gaat - en zelfs dan lukt het niet altijd. Als gevolg daarvan is het niet gemakkelijk uw woning te verkopen. Tenslotte willen niet veel mensen een woning kopen waar al iemand in woont.

Een verhuurde woning verkopen op basis van de leegstandswet

Wilt u graag uw verhuurde woning verkopen? Ook als u uw woning verhuurd heeft op basis van de leegstandswet kan het niet eenvoudig zijn uw woning te verkopen. Zo heeft u al snel een lastig probleem. Waar u mogelijk dacht in ieder geval te kunnen profiteren van tijdelijke verhuur blijkt het in de praktijk juist lastig te zijn een woning met huurder te verkopen. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Wij kopen uw woning graag op, al dan niet met huurders. Zo bent u zeker van een snelle verkoop, of er nu huurders in uw woning wonen of niet.

Uw verhuurde woning snel verkopen, het kan bij ons

Heeft u een woning die wordt verhuurd op basis van de leegstandswet, dan heeft u een tijdelijk huurcontract afgesproken met de huurders voor een periode van minimaal zes maanden. Vaak is uw opzegtermijn daarvoor minimaal één maand. Is die maand voorbij, dan dienen de huurders de woning verlaten te hebben en kunt u de woning verkopen. De meeste mensen willen uw huis echter pas kopen als de huurders al vertrokken zijn. Bij ons is dat echter niet nodig. Wij kopen uw huis op tegen een aantrekkelijke prijs, al dan niet met huurders. Zo weet u zeker dat u snel uw woning kunt verkopen en bent u verzekerd van een eerlijke prijs.

Hoe werkt dat, een verhuurde woning verkopen?

Wilt u uw verhuurde woning aan ons verkopen, laat ons dan weten wat uw adres is en wij brengen een goed bod uit op uw woning. Bent u tevreden met dit bod, dan komen wij graag uw woning bezichtigen om een definitief bod te kunnen doen. Natuurlijk stelt u uw huurders daarvan op de hoogte. Gaat u akkoord met ons definitieve bod? Dan leggen wij duidelijke afspraken vast bij de notaris en wordt uw huis aan ons verkocht. U krijgt direct de aankoopsom op uw rekening gestort en de woning - inclusief huurders - wordt aan ons overgedragen.

Informatie

Wilt u meer weten over het verkopen van een verhuurde woning of wilt u graag een interessant bod ontvangen op uw woning? Neem dan contact met ons op en wij brengen zo spoedig mogelijk een bod uit.

Neem contact met ons of vul het formulier hieronder in.

Ook interessant: