Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis met huurder verkopen

Huis met huurder verkopen

Huis met huurder verkopen

Wilt u graag uw huis met huurder verkopen maar blijkt dat in de praktijk tegen te vallen? Wij brengen graag een uitstekend bod uit op uw woning, al dan niet inclusief huurder. Natuurlijk verloopt de verkoop altijd via een goed contract en met uitstekende voorwaarden.

Huis met huurder verkopen lastig? Wij brengen een goed bod uit!

Een huis met huurder verkopen, soms blijkt het lastig te zijn. Misschien heeft u er voor gekozen uw huis tijdelijk te verhuren omdat de verkoop niet zo snel liep als u had gehoopt. Het verhuren van uw woning is dan verleidelijk, zeker als u dubbele hypotheeklasten heeft want zo verwerft u toch nog inkomsten uit de woning. Helaas heeft dat soms wel tot gevolg dat uw woning nóg minder snel verkocht wordt. Veel mensen zijn huiverig voor het kopen van een woning met huurders erin en dat betekent dat u uw huis vaak pas kunt verkopen als de huurders er weer uit zijn getrokken. Daarmee belandt u van de regen in de drup.

Snel uw huis met huurder verkopen? Het is mogelijk!

Ook als u uw huis op basis van de leegstandswet heeft verhuurd kan het lastig zijn uw huis te verkopen. Tenslotte is de minimale verhuurperiode zes maanden en heeft u ook nog minimaal een maand opzegtermijn. Kopers willen vaak niet zo lang wachten. Loopt de verhuurperiode ten einde? Zelfs dan kan het lastig zijn uw woning te verkopen want veel kopers zijn bang toch problemen te krijgen met huurders die blijven zitten. Wij zijn daar echter niet zo bang voor. Als u uw huis met huurder aan ons wilt verkopen brengen wij graag een goed bod uit. Zo kunt u toch snel uw huis met huurder verkopen.

Hoe werkt dat, een huis verkopen met huurder?

Heeft u een huis met huurder en wilt u het graag aan ons verkopen? Wij kopen uw huis graag op tegen een aantrekkelijke prijs, onafhankelijk van de huurperiode op basis van de leegstandswet. Of de huurder er dus bijna uittrekt of er nog een aantal maanden in blijft wonen, wij nemen uw huis graag van u over. Natuurlijk gaat dat in goed overleg en wordt alles via de notaris geregeld. Zo bent u verzekerd van een goede prijs voor uw huis tegen uitstekende voorwaarden. Wel zo handig als het niet lukt uw huis met huurder te verkopen via bijvoorbeeld een makelaar. 

Wilt u graag snel uw verhuurde huis verkopen?

Heeft u een huis met huurders en wilt u het graag verkopen, neem dan contact met ons op met uw adresgegevens en we brengen er binnen een werkdag een uitstekend bod op uit. Bent u tevreden met ons voorstel? Dan maken we graag een afspraak voor een bezichtiging van uw huis, uiteraard ook in overleg met de huurders. Op basis van onze bevindingen brengen we dan een definitief bod uit op uw huis. Gaat u daarmee akkoord, dan regelen we de verkoop via de notaris. Is de akte ondertekend? Dan ontvangt u direct de koopsom op uw rekening. Zo heeft u uw huis met huurder snel verkocht. 


Wilt u meer weten of uw huis met huurder verkopen? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact met ons of vul het formulier hieronder in.

Ook interessant: