Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Verhuurd huis verkopen

Verhuurd huis verkopen

Verhuurd huis verkopen

Een verhuurd huis verkopen is niet altijd even gemakkelijk. Heeft u ook problemen met het verkopen van uw verhuurde huis? Wij brengen graag een uitstekend bod uit op uw woning, ook als de huurders er nog even (of langer) in zitten. Uiteraard hanteren we daarbij uitstekende voorwaarden.

Een verhuurd huis verkopen lastig? Wij kopen het graag van u op!

Een verhuurd huis verkopen? Dat kan lastig zijn! Als u door een tegenvallende verkoop tijdelijk huurders in uw woning heeft opgenomen op basis van de leegstandswet is dat voor u een goede oplossing. Tenslotte kunt u zo toch de hypotheek blijven doorbetalen. Toch kan dat betekenen dat de verkoop van uw huis nog lastiger wordt. Veel mensen zijn huiverig voor het kopen van een huis dat verhuurd wordt. Ze hebben vaak het idee dat er een kans bestaat dat de huurders er niet uittrekken - zelfs bij een tijdelijk contract. Heeft u dat probleem ondervonden en wilt u toch graag uw verhuurde huis verkopen? Wij kopen het graag van u op.

Snel uw verhuurde huis verkopen, het is mogelijk

Wilt u uw verhuurde huis verkopen en heeft u in de praktijk gemerkt dat dat tegenvalt? Vaak is dat bij verhuurde huizen het geval. Zelfs als u netjes een contract heeft opgesteld via een makelaar op basis van de leegstandswet kunnen kopers huiverig zijn uw huis te kopen. In het gunstigste geval betekent dat dat u moet wachten tot de huurtermijn is afgelopen, maar zelfs dat kan lastig zijn bij de verkoop van uw verhuurde huis. Wij vinden het kopen van een verhuurd huis echter geen enkel probleem. Wilt u snel uw huis verkopen en er toch een eerlijke prijs voor krijgen? Dan brengen wij graag een aantrekkelijk bod uit.

Een verhuurd huis verkopen, hoe werkt dat?

Of uw huurders nu nog een tijdje blijven zitten of uw huis juist nog maar een paar maanden huren, voor ons maakt het niet zo veel uit. Wij vinden het vooral belangrijk dat wij uw huis tegen een eerlijke prijs van u kunnen overnemen. We zijn exact op de hoogte van de regelgeving en kunnen in goed overleg met u, de huurders en de notaris afspraken maken over de verkoop. Zo bent u verzekerd van een snelle verkoop van uw verhuurde huis, tegen uitstekende voorwaarden. Een fijn gevoel als het niet lukt uw verhuurde huis te verkopen via bijvoorbeeld uw makelaar. 

Wilt u graag uw verhuurde huis verkopen?

Als u graag snel uw verhuurde huis wilt verkopen, vraag dan een bod aan op uw huis via ons contactformulier. Zodra wij uw adresgegevens binnen hebben brengen wij een eerlijk bod uit. Wilt u daar op ingaan, dan bekijken we uw huis graag tijdens een bezichtiging en brengen we een definitief bod uit. Gaat u daarmee akkoord, dan heeft u uw verhuurde huis aan ons verkocht. Uiteraard wordt de koop volledig begeleid door een notaris, via een contract met uitstekende voorwaarden. Heeft u dit contract getekend, dan ontvangt u direct de koopsom voor het huis.

Wilt u ook graag een verhuurd huis verkopen? Geef ons dan uw adresgegevens door en wij brengen binnen een dag een aantrekkelijk bod uit.

Neem contact met ons of vul het formulier hieronder in.

Ook interessant: