Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Uw opkoopmakelaar voor de directe opkoop van uw huis

Bent u op zoek naar een opkoopmakelaar, omdat u om een of andere reden snel uw huidige woning wilt verkopen? Dan kunt u uitstekend bij Voesenek Vastgoed in Teteringen terecht. Wij zijn al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het opkopen van onroerend goed in de provincies Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Hierbij onderscheiden wij ons ten opzichte van onze concurrenten vanwege onze laagdrempelige en transparante werkwijze. Zo kunt u ervan op aan dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Werkwijze van dé opkoopmakelaar Voesenek Vastgoed

Zodra u in een situatie terecht bent gekomen waarin u snel uw huis wilt verkopen, zijn wij van Voesenek Vastgoed u graag van dienst. Door de jaren heen hebben wij als opkoopmakelaar zijnde een efficiënte werkwijze opgebouwd waarbij u verzekerd bent van een vluchtige afwikkeling tegen een uitstekend bod. Hoe wij dit doen? Nadat wij uw woning hebben gezien, brengen wij direct een definitief bod uit en doordat wij de financiën in eigen beheer houden, zijn wij niet afhankelijk van derde partijen. Wanneer er een overeenstemming is bereikt, wordt alles vastgelegd in een koopovereenkomst en dan is uw woning verkocht. Via de notaris gaat uw woning definitief over naar Voesenek Vastgoed en ontvangt u het afgesproken bedrag op uw rekening.

Meer informatie over ons als opkoopmakelaar

Wenst u meer informatie over de dienstverlening van een opkoopmakelaar als Voesenek Vastgoed? Dan zijn wij altijd bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen maar ook kunt u direct een bod aanvragen voor uw woning middels het formulier aan de onderzijde van deze pagina.

Kom in contact met ons!

Meest bekeken