Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis met verlies verkopen

Huis met verlies verkopen

Huis verkopen met verlies

Staat uw woning al langere tijd te koop en is het onmogelijk om te zakken met de prijs, omdat u anders uw huis moet verkopen met verlies? Wat u natuurlijk niet wilt, is met een restschuld komen te zitten. Daarom schakelt u een bedrijf in dat gespecialiseerd is in de aankoop van vastgoed in Brabant, Zeeland, Zuid-Holland en omstreken: Voesenek Vastgoed. Wij hebben de inhoudelijke kennis en ruime ervaring in huis om u bij te staan.

Huis verkopen met verlies: wat moet ik doen?

Is de kans aanwezig dat u uw huis gaat verkopen met verlies en er een restschuld overblijft? Dan is het van belang dat u dit snel aangeeft bij uw hypotheekadviseur. Hij of zij kan dan met u meedenken en samen met u op zoek gaan naar de juiste oplossingen. Een van de oplossingen is om een opkoopmakelaar in de arm te nemen. Een opkoopmakelaar, zoals Voesenek Vastgoed, start direct een opkooptraject en zal snel uw huis kopen tegen een uitstekend bod. Zo hoeft u niet meer te wachten totdat een koper zich meldt.

Bespreek samen met ons de mogelijkheden

Omdat u uw huis niet met verlies wilt verkopen, is het raadzaam om samen met Voesenek Vastgoed de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Maak een afspraak door te bellen naar ons. Ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst, zijn wij telefonisch voor u altijd bereikbaar.

Bel ons direct!

Meest bekeken