Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Tinder maar dan voor huizen

Een koopwoning zoeken als in de datingapp Tinder, met snelle bewegingen een huis opslaan of afwijzen. Altijd actueel, in een app die 'leert' welke panden de zoeker leuk vindt. Dat kan met de app MyHome.

MyHome is meer dan een app om woningen te bekijken en dat was ook precies de bedoeling. Als gebruiker kun je gemakkelijk en snel naar jouw nieuwe woningen ‘swipen’. Zo snel mogelijk een match vinden tussen vraag en aanbod, dat is waar MyHome voor staat.

Hoe werkt MyHome?

In eerste instantie moeten makelaars zich aanmelden om hun woningaanbod op MyHome te laten vertonen. De gebruiker (woningzoekende) van de app geeft aan in welke woonplaats hij/zij een woning zoekt en middels een aantal criteria geeft hij/zij aan wat hij belangrijk vindt. Dit kan bijvoorbeeld een kindvriendelijke omgeving zijn, winkels in de omgeving, etcetera.
MyHome is gebouwd op basis van een algoritme. Het algoritme berekent op basis van jouw criteria en interesses welke huizen getoond worden. De gegevens haalt de app op uit de database. Vanaf dat moment kun je ‘swipen’ naar je favoriete woning(en): Hot or Not, dat zijn eigenlijk de twee opties. Of je vindt de woning leuk of je vindt het niets. Zit er geen geschikte woning bij? Dan geeft Myhome je vanzelf een bericht als er nieuwe woningen beschikbaar zijn.

MyHome is een leuke toevoeging op de websites en apps die er al zijn op de markt. Het voordeel is dat je een huis snel kunt beoordelen door deze goed te keuren of af te keuren. 

Voor ons actuele aanbod hoeft u geen app te downloaden, maar kijkt u gewoon even op onze aanbod pagina.

Terug

Heeft u nog vragen?