Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

De 5 leukste 1 april grappen van 2018!

Het is weer 1 april en dat betekent dat bedrijven alles weer uit de kast trekken om met een originele 1 aprilgrap te komen. Wij hebben de 5 leukste van dit jaar op een rij gezet.

Mora

Mora komt dit jaar met de Paasbitterballen: Vanaf deze week verkrijgbaar: Limited Edition Paasbitterballen. Ga ernaar op zoek in de supermarkt, maar let op: ze zijn goed verstopt!

Paas bitterballe

 

Youngcapital

Solliciteren is spannend. Uitzendbureau Young Capital heeft daarom een onorthodoxe methode bedacht om werkzoekenden tijdens het gesprek te ontspannen. Met een shotje of een jointje zouden zij relaxed het gesprek in gaan om zo die felbegeerde baan binnen te slepen.

https://youtu.be/se5GW5o9JQ0

De Efteling

De Efteling staat bekend als een uitje voor het hele gezin en biedt vertier voor jong en oud. Voor die eerste groep was het echter tot 'het Paasweekend' niet mogelijk om een ritje mee te pakken in de achtbaan. Het spookjespark bedacht een opmerkelijke oplossing hiervoor. Het pretpark heeft vrijdag bekendgemaakt dat baby's vanaf 1 april een ritje kunnen maken in de nieuwe Python. 

https://youtu.be/j4mJPDRXyQc

Hema
De Hema combineert het zoeken van paaseitjes met 1 april. Hoe? Door speciale camouflage-eieren te verkopen. Met deze eitjes omhuld in een schutkleurverpakking moet het zoeken een grotere uitdaging worden.

hema

Burger King
De burgerketen plaatste vrijdagmiddag een filmpje waarin zij aankondigden een nieuw item aan het menu toe te voegen; de Choco Whopper. Smakelijk...

burger king

 Wij van Voesenek Vastgoed bestaan al meer dan 35 jaar en buiten 1 april verkopen wij nooit onzin!

 

 

 

Terug

Heeft u nog vragen?