Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar is zo gek nog niet.

U overweegt uw huis te verkopen of misschien heeft u de beslissing al genomen. De huidige situatie is bij iedereen verschillend en dat geldt zeker voor de reden waarom u tot verkoop wilt overgaan. Het gaat in de meeste gevallen om uw persoonlijke beslissing maar er kunnen ook dwingende omstandigheden zijn. Voesenek Vastgoed kent inmiddels -we zijn al 35 jaar actief in de vastgoedmarkt- alle achterliggende redenen die tot verkoop leiden. Wij zullen ons dan ook altijd kunnen inleven in uw persoonlijke situatie waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn met gevraagde en soms ook ongevraagde adviezen. Service en vriendelijkheid kosten bij ons geen geld.

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar of in dit geval aan Voesenek Vastgoed.

Dit is waar wij, op basis van een aantal goede argumenten, u naar toe willen leiden. De reden tot verkoop is dus voor iedereen verschillend maar er zijn veel overeenkomsten in de hele afwikkeling. Denkt u maar aan het hele traject van uw eerste actie richting makelaar of eigen verkoop tot en met de oplevering en het innen van het overeengekomen bedrag. Daar gaat veel tijd in zitten en hoe lang het duurt voordat er een definitieve koper is gevonden, is een nog grotere onbekende factor. Er is dus alle reden om de afweging te maken tussen verkoop aan een nog onbekende of verkoop aan een bekende, Voesenek Vastgoed.

Waarom uw huis verkopen aan Voesenek Vastgoed?

Laten wij maar gelijk met de deur in huis vallen (hoewel we altijd netjes aanbellen) en u laten zien welke voordelen allemaal op uw afkomen en welke nadelen u worden bespaard door uw huis te verkopen aan Voesenek Vastgoed:

  • U heeft de snelheid van de verkoop in eigen hand; het kan bij ons in één week geregeld zijn, maar als u voor een wat langere termijn kiest is dat nog geen enkel probleem.
  • U kunt er op rekenen dat wij zorgvuldig omgaan met de door u verstrekte gegevens, u zonder enige verplichting informeren over het verkooptraject en dat wij gegarandeerd elke afspraak nakomen.
  • Desgewenst kunt u al in één dag, nadat wij uw huis gezien hebben, het best mogelijke bod van ons krijgen. Dat bod staat letterlijk als een huis en daar wordt door ons niet meer aan gemorreld.
  • Wij rekenen geen bijkomende kosten en u bespaart dus makelaarskosten, advertentiekosten en courtage kosten.
  • U hoeft uw in- en exterieur niet speciaal op te poetsen om de vele kijkers (in de hoop dat die er zullen zijn) te behagen en tot koop over te halen.
  • U blijft verschoond van de spanning of een gegadigde voor uw huis wel of niet tot koop overgaat.
  • U bespaart veel tijd en tal van kopjes koffie of thee.

Voesenek Vastgoed levert persoonlijk maatwerk.

Wij beperken ons niet alleen tot het correct uitvoeren van de zakelijke verplichtingen. U kunt ook rekenen op meedenken in uw persoonlijke situatie. Wij houden er rekening mee dat de opleveringtermijn ook voor u haalbaar is. Misschien wilt u tijdelijk nog even in uw huis blijven wonen. Wij kunnen hulp organiseren bij de verhuizing en we kunnen afspraken maken over spullen die achter blijven in de woning. Wij willen graag bewijzen dat we klantgericht te werk gaan.

"Huis verkopen aan een vastgoedmakelaar" is bij Voesenek schering en inslag. Onze ervaring en souplesse staan volledig tot uw dienst en wij kunnen zorgen dat wat voor u een avontuur lijkt, uitmondt in een vlot verlopend traject. Aarzelt u niet om hier meer informatie over te vragen zonder dat er verplichtingen aan verbonden zijn. Met één telefoontje kunt u gelijk al uw vragen stellen en een afspraak maken om de situatie bij u thuis te bespreken. Wellicht drinkt een enkel kopje koffie met ons en bespaart u tientallen kopjes van bezoekers die u dan niet meer hoeft te ontvangen.  

Tot snel!