Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct geld voor mijn huis

Direct geld voor mijn huis

Zou u dat ook wel willen, direct geld voor mijn huis?

Voor veel huizenbezitters is dit natuurlijk helemaal niet van toepassing is. De vraag is dan ook gericht aan iedereen die zijn/haar huis van de hand wil doen. Stel dat u uw huis wilt verkopen, dan wordt de vraag wel relevant. In de cyclus van prijs bepalen, moment vaststellen, advertentie formuleren, makelaar inschakelen, kijkers ontvangen en als het meezit de notaris bezoeken komt geld ontvangen op de laatste plaats. Als u daarbij stilstaat is dat eigenlijk helemaal niet zo'n prettig gevoel. Nog onaangenamer wordt het als u uw huis ook nog eens snel wilt verkopen.

Het kan dus eenvoudiger en sneller, dat direct geld voor mijn huis krijgen

Zoals zo vaak zijn problemen sneller op te lossen al je even afstand neemt. Als u bereid bent dat ook te doen luidt de vraag: "Hoe staat u er tegenover om uit te gaan van "laten kopen" in plaats van "verkopen"? Wellicht heeft u nooit aan die mogelijkheid gedacht en toch kan het voor u heel interessant worden. Als u alleen al denkt dat alle zorgen en dat tijd en kosten geen rol meer spelen als u uw huis laat kopen. Eerlijk gezegd is het idee niet nieuw en het is al wel heel veel keer toegepast, dus u bent geen proefkonijn. Voorwaarde is wel dat het "laten kopen" gebeurt door een correcte en ervaren vastgoedmakelaar, in dit geval Voesenek Vastgoed uit Breda. Prettig met u kennis te maken, zullen wij maar zeggen.

"Direct geld voor mijn huis krijgen" is voor Voesenek Vastgoed vanzelfsprekend

Om even aan te sluiten aan wat u al eerder kon lezen, al die zorgen en kosten die opgesomd worden zullen u echter niets kosten en het betreffende werk vervalt ook. Wij zijn degenen die uw huis kunnen en willen kopen. Daarmee wordt voor u een heel traject omzeild want we doen, nadat we kennisgemaakt en uw huis bekeken hebben, direct een bod en dat dezelfde dag nog. Dat bod is niet zomaar een los voorstel, maar biedt u de zekerheid dat het te allen tijde overeind wordt gehouden. Als u en wij het over dat bod eens zijn, is uw huis in principe gekocht. En als snelheid geboden is kan de hele afwikkeling in één week plaatsvinden met als slot directe betaling van het overeengekomen bedrag. Niet verkeerd, vindt u niet?

Voesenek Vastgoed doet eerlijk zaken en dat leggen we uit

Het bod dat wij op uw huis doen zal altijd wat onder de marktwaarde liggen, maar wel het hoogst haalbare zijn. Voor u is het fijn om te weten dat dit verschil tussen marktwaarde en ons bod nagenoeg geheel wordt gecompenseerd door de besparing op tijd, kosten en zorgen die u gaat genieten. Van ons eerste vrijblijvende bezoek tot en met de directe betaling na passage bij de notaris kost het u namelijk helemaal niets.

Mogen we nog wat verdere voordelen opnoemen?

Aan de hand van deze voordelen zult u merken waar u anders mee opgezadeld wordt:

  • U hoeft niet in onzekerheid te verkeren wanneer er een definitieve koper gevonden wordt.
  • U hoeft niet af te wachten of die betreffende koper zijn financiering rond krijgt.
  • U hoeft geen ettelijke kijkers te ontvangen of kijkdagen te (laten) organiseren.
  • Overleg over de oplevering speelt geen rol, dat doen wij al vooraf.
  • U kunt als overgangstermijn zelfs u huis nog een tijdje van ons huren.

 

Voesenek Vastgoed verzekert u bij voorbaat om correct met uw informatie en gegevens om te gaan, we nemen de tijd om u juist te informeren en wij overleggen met u in begrijpelijke taal, dus geen vakjargon.

U wilt meer weten of een afspraak maken? Wij ontvangen graag uw telefoontje of bericht en zullen snel voor u klaar staan.

Tot snel