Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Wij kopen huizen in heel Nederland

Een huis verkopen, daar kan soms flink wat tijd in gaan zitten. Zeker als het om een oudere woning gaat waar het nodige aan moet gebeuren om het aan de huidige eisen aan te passen. Wij kopen huizen in het hele land, en daarbij maakt het in principe niet uit of er sprake is van achterstallig onderhoud. Dit is ook een prima optie als uw woning al geruime tijd te koop staat en er geen interesse lijkt te zijn. Wij kopen huizen in alle soorten, zowel vrijstaande woningen als tussenwoningen of appartementen. Heeft u een woning waar u vanaf wilt of moet, neem dan gerust contact met ons op.

Wij kopen huizen tegen een reële prijs

Voesenek Vastgoed koopt in heel Nederland woningen. Wij maken een afspraak met u om uw huis te komen bekijken en taxeren. Wij kopen huizen in alle provincies en het maakt in principe niet uit of er sprake is van achterstallig onderhoud. Dit komt uiteraard wel in de prijs tot uitdrukking. Maar het kan een heel stuk schelen voor u als eigenaar om uw woning snel te kunnen verkopen. Anders moet u wellicht zelf aan het klussen om de woning “verkoopklaar” te maken. Dit is niet meer nodig als u uw woning in de huidige staat aan ons bedrijf verkoopt. Wat er daarna met de woning gebeurt is voor u immers niet meer van belang.

Wij kopen huizen binnen een dag als dat nodig is

Soms is haast geboden, bijvoorbeeld als u naar het buitenland vertrekt of vanuit het buitenland naar Nederland komt om een erfenis af te wikkelen van een overleden familielid. Wanneer u contact met ons opneemt maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een taxatie en kan er vaak ook direct een bod worden uitgebracht. Wij kopen huizen die eventueel direct kunnen worden afgerekend, nog voordat de akte bij de notaris is gepasseerd. Informatie en een bod aanvragen is uiteraard vrijblijvend.

Wacht niet langer. Neem nu contact of vul onderstaand formulier in.