Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Snel van mijn woning af

Snel van mijn woning af

Ik wil snel van mijn woning af, hoe regel ik dat?

Stel, u wilt gaan verhuizen in verband met een nieuwe baan of om te gaan samenwonen met uw geliefde. En u heeft een koopwoning die nog verkocht moet worden. Snel van mijn woning af wordt dan voor u een belangrijk item. Want u wilt natuurlijk niet te lang met dubbele lasten zitten. Het kan dan te lang duren om uw huis via een makelaar te koop te zetten en af te wachten tot er zich een koper meldt. Gelukkig is er voor “ik wil snel van mijn woning af” ook een andere oplossing, eentje die inderdaad snel werkt en nog tegen een goede prijs ook.

Snel van mijn woning af voor een goede prijs

Als u snel van uw woning af wilt, dan geldt vaak wel het principe “snel van mijn woning af maar wel voor een goede prijs”. Want anders kunt u natuurlijk het huis ook gewoon voor de helft van de WOZ waarde aanbieden en dan zal het zeker snel verkocht worden. Maar wij bieden u een marktconforme prijs waar u zeker over na kunt denken. Als u op ons voorstel ingaat dan wordt er een verkoopcontract opgesteld en zit u wellicht al binnen enkele dagen bij de notaris. Er is immers geen sprake van dat de kopende partij nog met de bank moet onderhandelen over een hypotheek. Dus als u snel van uw woning a wilt dan is verkopen aan ons kantoor zeker een optie.

Bel of mail ons en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Heeft u een woning waarvan het gewenst is dat deze snel wordt verkocht? Is “ik wil snel van mijn woning af” op u van toepassing? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 06 222 20 229 of gebruik het contactformulier op de website. Wellicht kunnen we snel zaken doen.

Tot zo!