Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Snel mijn huis verkopen

Snel mijn huis verkopen

Ik wil snel mijn huis verkopen, hoe pak ik dat aan?

Leuke of minder leuke redenen kunnen er de oorzaak van zijn dat u snel het huis wilt verkopen. Maar snel mijn huis verkopen, hoe pak ik dat aan? Om iets te verkopen moet u immers met zijn tweeën zijn. Stel dat u een superleuke baan aangeboden hebt gekregen op twee uur rijden van uw huidige woonplaats. Dan wilt u zo snel mogelijk verhuizen. Een nieuw huis heeft u al gevonden, maar nu nog snel uw huis verkopen in uw oude woonplaats. Als u haast heeft valt het soms niet mee. Maar gelukkig kunt u nu aan onze vastgoedmaatschappij snel uw huis verkopen.

Snel mijn huis verkopen voor een goede prijs

Snel mijn huis verkopen is één ding, maar een goede prijs is natuurlijk ook belangrijk. Snel mijn huis verkopen tegen een prijs die ver onder de vraagprijs ligt is natuurlijk niet de bedoeling. Dit kan immers leiden tot flinke financiële problemen als er nog een grote hypotheekschuld open staat. Daarom is snel mijn huis verkopen in combinatie met een redelijk bod voor veel mensen wel een voorwaarde. Voesenek Vastgoed wil graag uw huis bekijken en doet in de meeste gevallen een passend bod op de woning. Het staat u uiteraard vrij om hier wel of niet op in te gaan. Als u het bod accepteert kan de verkoop binnen enkele dagen al geregeld zijn.

Een voorschot bij de verkoop van mijn woning, kan dat?


Soms kan er sprake zijn van een dringende situatie. Als u bijvoorbeeld hoge vaste lasten heeft en u deze niet (meer) kunt opbrengen dan is het mogelijk om een voorschot te krijgen op de verkoop van uw woning, ook al is de akte nog niet gepasseerd bij de notaris. Snel mijn huis verkopen betekent dus bij Voesenek Vastgoed soms ook “snel geld ontvangen”. Neem contact op voor meer informatie of voor een afspraak voor een bezichtiging via telefoonnummer 06 222 20 229 of gebruik het contactformulier op de website.

Wij staan nu klaar voor u!