Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Snel huis verkopen Waalwijk

Snel huis verkopen Waalwijk

Snel huis verkopen in Waalwijk met Voesenek Vastgoed

U wilt ook snel huis verkopen in Waalwijk? Dan bent u bij Voesenek Vastgoed aan het juiste adres. Wij zijn specialisten in het opkopen van huizen. Dit doen wij op een uiterst professionele manier, waarbij transparantie de boventoon voert. Hierdoor bent u met ons verzekerd van een betrouwbare opkoper die er alles aan doet u een zo snel en zorgeloos mogelijk verkooptraject te bieden. Voesenek Vastgoed is een familiebedrijf dat kan bogen op meer dan 35 jaar ervaring en expertise in het direct kopen van huizen. Wij nemen rustig de tijd voor een wederzijdse kennismaking en alle afspraken worden vastgelegd bij de notaris.

Transparantie in de praktijk

Betrouwbaar en snel huis verkopen in Waalwijk, hoe gaat dit nu precies in zijn werk? Stel, u wilt zo snel mogelijk uw huis verkopen. Dan neemt u contact op met Voesenek Vastgoed en u bepaalt zelf de snelheid waarmee wij bij u langskomen. Indien gewenst, kunt u meteen ter plaatse een bod van ons verwachten. Dit kunnen wij doen omdat wij niet afhankelijk zijn van derden. Met andere woorden, Voesenek Vastgoed regelt de financiën volledig in eigen beheer. Er is bij ons dus geen sprake van onnodige kosten voor derden.

Bod zonder voorbehoud

Wanneer wij eenmaal een bod hebben uitgebracht op uw woning, dan zijn hier geen voorwaarden aan verbonden. U ondervindt bij ons dus geen vertragingsfactoren zoals financieringsvoorbehoud, taxatierapporten of bouwtechnische keuringen. Ons bod is te allen tijde definitief, zonder voorbehoud. Zodra u akkoord gaat met de prijs en eventuele andere zaken die u geregeld wilt zien, leggen wij de gemaakte afspraken vast in een koopovereenkomst. Op het moment dat u deze ondertekend heeft, bent u ervan verzekerd dat uw woning verkocht is.

Alle afspraken en overdracht via de notaris

Een ander kenmerk waardoor u weet dat u met ons met een betrouwbare partij van doen heeft, is het feit dat wij alle gemaakte afspraken via de notaris laten verlopen. Na wederzijdse ondertekening van de koopovereenkomst sturen wij deze altijd door naar de notaris. De notaris zal vervolgens contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Dit wordt ‘transport’ genoemd. Hiermee wordt bedoeld dat het eigendom van uw huis officieel over gaat naar Voesenek Vastgoed. Ook betekent dit dat u het afgesproken bedrag op uw rekening ontvangt op de overeengekomen datum. Indien u dit wenst, kunt u bij ons altijd een voorschot op de koopsom ontvangen.

Wacht niet langer, verkoop uw huis snel!