Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen Waalwijk

Direct huis verkopen Waalwijk

Per direct huis verkopen in Waalwijk?

Stel, u moet of wilt graag per direct huis verkopen in Waalwijk, dan zoekt u hiervoor een betrouwbare partij die dit professioneel voor u kan regelen. In Voesenek Vastgoed vindt u dan precies de partner waar u naar op zoek bent. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het opkopen van woningen in onder meer de regio Waalwijk. Dit betekent dat u met ons een zorgeloos en snel verkooptraject van uw woning kunt verwachten. Wij bieden u te allen tijde transparantie en wij volgen de betreffende wet- en regelgeving tot in het kleinste detail.

Directe verkoop, ongeacht de reden

Bijvoorbeeld wanneer u onverhoopt gaat scheiden, dan komt er een grote verscheidenheid aan zaken op uw pad die u moet regelen. Het huis verkopen maakt daar meestal deel vanuit. Dit kan zijn omdat u beiden elders gaat wonen, of omdat geen van u beide de financiële middelen heeft om alleen de woonlasten te kunnen dragen. Wat de reden ook is, met Voesenek Vastgoed bent u ervan verzekerd dat u snel van deze zorg verlost bent. Bij ons is er geen sprake van derde partijen. Dit bekent dat wij uw woning rechtstreeks van u zelf kopen. Hierdoor heeft u in no time meer financiële zekerheid. Dat is een hele zorg minder.

Het voorkomen van executieverkoop

Bij Voesenek Vastgoed weten we als geen ander dat een executieverkoop wel het laatste is waar u aan moet denken. Helaas wordt dit voor sommigen wel de realiteit, per direct huis verkopen in Waalwijk of omgeving. Wanneer u echter gebruik maakt van de expertise van Voesenek Vastgoed, dan kan een executieverkoop mogelijk voorkomen worden. Hoe wij dit doen? Onze experts bijten zich vast in de alternatieven voor executieverkoop. Zij zijn sterk in het onderhandelen met de bank en kunnen hierdoor regelmatig een executieverkoop voorkomen. U kunt daarom gratis een aanvraag indienen bij Voesenek Vastgoed, waarna u een onderbouwd advies ontvangt over wat in uw geval de mogelijkheden zijn.

Huisverkoop bij erfenis

Ook wanneer u het liefst zo snel mogelijk een huis uit een erfenis wilt verkopen, kunt u uitstekend terecht bij Voesenek Vastgoed. U kunt zich hierdoor volledig richten op andere zaken die bij een overlijden komen kijken. Bovendien biedt Voesenek Vastgoed u de mogelijkheid om de inboedel deels of gedeeltelijk achter te laten. Dus ook daarover hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Tevens is het bij ons mogelijk de inboedel te verhuizen naar een ander adres.

Neem snel contact voor de directe verkoop van uw huis!