Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Snel huis verkopen Prinsenbeek

Snel huis verkopen Prinsenbeek

Nu bij Voesenek Vastgoed snel huis verkopen in Prinsenbeek

Gewoon snel huis verkopen in Prinsenbeek? Bij Voesenek Vastgoed is dit in no time geregeld. Wanneer u om wat voor reden dan ook uw woning snel moet of wilt verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen bij u langs in Prinsenbeek voor een gratis bezichtigingsbezoek, we doen ter plaatse een bod en bij acceptatie heeft u meteen uw huis verkocht. Dat is alles. Doordat wij rechtstreeks zaken met u doen, bespaart u een vaak prijzige makelaarscourtage. Ook hoeft u niet te wachten op taxatierapporten of bouwtechnische keuringen.

Familiebedrijf uit 1978

Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak, bent u met Voesenek Vastgoed verzekerd van een ervaringsrijke en betrouwbare partner om uw huis te verkopen. Hoewel wij snel handelen, nemen we eerst rustig de tijd om kennis met u te maken. Dit schept wederzijds vertrouwen waarna wij met alle begrip voor uw situatie een bod op uw woning zullen uitbrengen. Indien gewenst, doen wij dit al bij het bezichtigingsbezoek. U kunt bij ons een eerlijke en marktconforme prijs verwachten. Omdat wij continu transparantie nastreven, verwijzen wij u graag naar de ‘Google recensies’ over ons bedrijf. Hierin kunt u de echte ervaringen lezen van de Voesenek Vastgoed klanten die u voor gingen.

Ook voor verkopen en terug huren

Uiteraard kunt u bij ons snel huis verkopen in Prinsenbeek zodat u zich weer op andere zaken kunt richten. Maar Voesenek Vastgoed biedt meer. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid om uw woning aan ons te verkopen, om deze vervolgens terug te huren. Stel, u of een van uw ouders staat op de wachtlijst van een verzorgingstehuis. Dit kan soms erg lang duren. Weliswaar wilt u dan ook graag snel uw huis verkopen, maar u wilt in de tussenliggende periode natuurlijk niet zonder woonruimte zitten. Voesenek Vastgoed geeft u dan de mogelijkheid om de aan ons verkochte woning net zolang terug te huren als nodig is. Hierdoor hoeft u niet tussentijds naar een andere plek te verhuizen, maar kunt u in de wachtperiode gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving blijven.

Koopovereenkomst en de notaris

Alle afspraken die u met ons maakt worden door ons vastgelegd in een koopovereenkomst. Hier staan zaken in zoals de afgesproken prijs, maar ook de eventuele gewenste optie om de woning tijdelijk terug te huren. Wij zullen de getekende koopovereenkomst vervolgens altijd doorsturen naar de notaris, voor de officiële eigendomsoverdracht.

Wij staan voor u klaar. Tot zo!

Ook interessant