Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen Prinsenbeek

Direct huis verkopen Prinsenbeek

Zo kunt u per direct huis verkopen in Prinsenbeek

U wilt om wat voor reden dan ook per direct huis verkopen in Prinsenbeek, maar u weet niet hoe u dit het beste kunt doen? Geen zorgen. Bij Voesenek Vastgoed helpen we u graag met meer dan 35 jaar ervaring en expertise in het opkopen van onroerend goed. Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf dat altijd naar de oplossing zoekt die tot wederzijdse tevredenheid stemt. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat we binnen een mum van tijd uw woning komen bezichtigen, een bod uitbrengen en bij acceptatie het huis van u kopen.

Focus op voorkoming executieverkoop

Het is wel het laatste waar u aan wilt denken, een executieverkoop van uw woning. Ook voor de bank is dit de minst gewenste optie. Om deze redenen richt Voesenek Vastgoed zich altijd op alternatieven voor een executieverkoop. Zelfs in deze roerige tijd op de huizenmarkt weten wij met grote regelmaat een executieverkoop te voorkomen. Hiermee beperkt u de financiële schade aanzienlijk. Deze kan namelijk oplopen tot in de tienduizenden euro’s. Hoe wij dit doen? Ons team van ervaringsdeskundigen is gespecialiseerd in het onderhandelen met banken. Hierdoor wordt een executieverkoop dikwijls voorkomen. Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, kunt u altijd vrijblijvend een adviesgesprek met ons aanvragen.

Huisverkoop na echtscheiding

Wanneer u onverhoopt gaat scheiden, dan krijgt u met tal van zaken te maken die zo snel mogelijk geregeld moeten worden. Vaak behoort ook het direct huis verkopen in Prinsenbeek tot die zaken. Dit kan zijn omdat geen van beide alleen de woonlasten kan dragen of omdat er emotioneel gezien teveel herinneringen aan de woning kleven. Ongeacht de reden staat Voesenek Vastgoed altijd voor u paraat. We komen meteen langs voor een bezichtigingsbezoek en brengen indien gewenst ter plaatse een bod uit op uw woning. Dit bod is definitief en niet afhankelijk van taxatierapporten, financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent en bent u bovendien snel van deze zorg af.

Opkoop van ouderenwoningen

Regelmatig koopt Voesenek Vastgoed ook ouderenwoningen op. De reden van verkoop kan voortkomen uit een erfenis, of bijvoorbeeld omdat de bewoner naar een verzorgingstehuis gaat. U kunt hierbij dezelfde handelingssnelheid van ons verwachten. Daarnaast is het zo dat wij de optie geven tot het tijdelijk terug huren van uw verkochte woning. Er wordt voor deze optie gekozen wanneer u bijvoorbeeld met een langdurige wachtperiode van het verzorgingstehuis te maken krijgt.

Om wat voor reden dan ook direct verkopen?

Ook interessant