Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Snel huis verkopen Gilze-Rijen

Snel huis verkopen Gilze-Rijen

Zo kunt u snel huis verkopen in Gilze-Rijen

U wilt snel huis verkopen in Gilze-Rijen? Aarzel niet en neem direct contact op met Voesenek Vastgoed. Bij ons heeft u binnen een mum van tijd uw woning verkocht. Voesenek Vastgoed is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de gemeente Gilze-Rijen. Dus of u nu in Rijen woont, in Gilze, in Molenschot of vlakbij de vliegbasis in Hulten, bij ons bent u verzekerd van een supersnelle woningverkoop. Wat wilt u nog meer? Wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken, nemen we eerst rustig de tijd voor een wederzijdse kennismaking. Gebaseerd op deze vertrouwensrelatie kunt u dan bij ons altijd rekenen op een professionele en bovenal transparante manier van werken.

Transparantie voert de boventoon

Volledige transparantie bij het snel huis verkopen in Gilze-Rijen, dat is waar Voesenek Vastgoed voor staat. In de praktijk ziet dat er als volgt uit. Nadat u contact met ons heeft opgenomen komen we bij u langs wanneer het u past. Indien u dit wenst, kunnen we meteen ter plekke een bod uitbrengen op uw woning. De reden waarom dit mogelijk is, is dat u rechtstreeks zaken met ons doet. Met andere woorden, er komen op de notaris na geen derde partijen aan te pas. Dit geeft u een hoge mate van transparantie tijdens het verkopen van uw woning. Bovendien bespaart u hierdoor aanzienlijk veel kosten die u anders onder meer aan een makelaarscourtage kwijt was geweest.

Geen voorbehoud, maar snel duidelijkheid

Zodra wij bij u ter plekke een bod hebben uitgebracht, dan is dit bod definitief. Dit betekent dat u bij Voesenek Vastgoed niet te maken krijgt met een financieringsvoorbehoud, bouwtechnische keuringen, taxatierapporten en wat nog meer zij. Wanneer u met ons definitieve bod akkoord gaat, stellen wij een koopovereenkomst op. Hierin worden ook eventuele andere afspraken tussen ons in opgenomen die u graag vermeld wilt zien. Zodra u de koopovereenkomst heeft getekend, heeft u de zekerheid dat uw woning verkocht is.

Naar de notaris

De getekende koopovereenkomst wordt vervolgens altijd naar de notaris gestuurd. Dit is nog een kenmerk dat u met ons een betrouwbare partij in de arm heeft genomen. De notaris zal vervolgens contact met u opnemen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak vindt het zogeheten ‘transport’ plaats. Daarmee wordt de eigendomsoverdracht van uw woning naar Voesenek Vastgoed bedoeld. De notaris ziet er verder op toe dat u het afgesproken bedrag op de overeengekomen datum ontvangt.

Neem nu contact, tot snel!

Veel bekeken: