Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Opkopen huis Gilze-Rijen

Opkopen huis Gilze-Rijen

Voesenek Vastgoed wil graag uw huis opkopen in Gilze-Rijen

Voesenek Vastgoed is een gerenommeerd familiebedrijf dat zich onder meer richt op het huis opkopen in Gilze-Rijen. Al sinds 1978 zijn wij hierin actief in uw gemeente. De reden waarom wij ook hier gevestigd zijn als opkoper van huizen, is dat Gilze-Rijen mede door de gevestigde vliegbasis nabij Hulten een zeer geliefde locatie is. Maar ook andere woningen in Gilze-Rijen hebben onze interesse. Dus of u nu snel uw woning wilt verkopen in Hulten, in Gilze, in Rijen of in Molenschot: graag horen wij van u. Voesenek Vastgoed staat voor een hoogstaande en uiterst snelle service. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, komen we meteen bij u langs en brengen ter plaatse een bod uit. Dit bod is altijd marktconform en zonder voorbehoud.

Dat wil iedereen toch?

Wat de reden ook is, snel uw woning verkopen is altijd wenselijk. Bij Voesenek Vastgoed wordt deze wens de werkelijkheid. Wij zijn gespecialiseerd in het snel huis opkopen in Gilze-Rijen en tal van andere gemeentes. Effectiviteit en transparantie voeren bij ons de boventoon. Wanneer u vandaag contact met ons opneemt, dan plannen we direct een bezichtigingsafspraak in.

Een bod zonder verplichtingen

Tijdens ons bezoek brengen we meteen een bod uit. Dit is gratis en dit betekent dus dat u tot niets verplicht bent wanneer we een bod uitbrengen op uw woning. De keuze ligt dan volledig bij u. Door onze marktconforme biedingen weten we echter al bijna zeker dat u graag met ons verder wilt. Ook onze vele tevreden klanten die u voor gingen kunnen dit bevestigen.

Altijd interesse voor uw woning

Ook in Gilze-Rijen kunnen woningen tegenwoordig erg lang te koop staan. Dat kan vervelend zijn wanneer u het liefst zo snel mogelijk uw verhuisplannen ten uitvoer wilt brengen. Maar laten we eerlijk zijn, eigenlijk wil iedereen het liefst zijn of haar woning zo snel mogelijk verkopen tegen een marktconforme prijs. Laat dat nu precies zijn waar Voesenek Vastgoed als opkoper van huizen in gespecialiseerd is. En wij zijn altijd geïnteresseerd in het opkopen van uw woning, waar deze ook staat in Gilze-Rijen en ongeacht het woningtype. Doordat u rechtstreeks zaken met ons doet, bent u bovendien geen kosten kwijt aan een makelaar. Mocht het zo zijn dat u al een makelaar heeft, dan nemen wij nooit met hem of haar contact op. Daar kunt u op vertrouwen.

Neem vrijblijvend contact met ons!

Ook interessant: