Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Een goede prijs bij het opkopen van huizen

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een huis wilt verkopen. Stel u bent gescheiden en u en uw ex-partner hebben inmiddels beiden een andere woning. Dan kan de voormalige echtelijke woning een blok aan uw been zijn. Een vastgoedhandelaar die zich bezighoudt met het opkopen van huizen kan dan een uitkomst zijn. Wij komen graag bij uw te koop staande woning kijken om te beoordelen of wij hier een bod op kunnen doen. Door het opkopen van huizen hebben wij in het verleden al heel wat huizenbezitters een dienst kunnen bewijzen.

Het opkopen van huizen is voor ons dagelijks werk

Misschien bent u wat huiverig bij de gedachte aan het opkopen van huizen. Maar bedenk u dat u op deze manier gemakkelijk van uw woning af kunt komen. Het is een ideale manier bij een huis dat uit een erfenis komt. Wilt u er zelf niet gaan wonen, dan is verkoop of verhuur een optie. Maar het opkopen van huizen door onze vastgoedonderneming bespaart u een hoop moeite. U hoeft geen makelaar in de arm te nemen en u hoeft niet bang te zijn dat het huis maanden of langer te koop staat. U hoeft ook geen onderhoud te plegen en regelmatig de woning te bezoeken om te zien of alles daar nog goed gaat. Het opkopen van huizen is een gebruikelijke manier van zaken doen waar u met een gerust hart aan mee kunt werken.

Maak een afspraak voor een bezichtiging

Denkt u dat het opkopen van woningen voor uw pand ook een goed idee is? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. Wij komen langs om de woning te bekijken en doen u dan in veel gevallen direct een bod. Het opkopen van woningen is voor ons dagelijks werk dus wij kunnen de waarde van een woning doorgaans vrij snel beoordelen. U kunt op deze manier al snel van uw woning af zijn. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06 222 20 229 of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Tot snel!