Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Onderhandse verkoop  huis

Onderhandse verkoop huis

Onderhandse verkoop van uw huis

Bent u op zoek naar een goede partij voor de onderhandse verkoop van uw huis? Wij brengen graag een interessant bod uit op uw huis en dragen zorg voor een snelle verkoop. Zo weet u direct waar u aan toe bent en bent u verzekerd van een betrouwbare verkoop.

Onderhandse verkoop van uw huis: direct zekerheid

Wilt u snel uw huis kunnen verkopen en heeft u gekozen voor onderhandse verkoop van uw huis? Met een interessant bod op uw huis bent u direct verlost van de zorgen omtrent hypotheeklasten of andere zaken die uw tijd en energie vragen. Wij brengen graag een goed bod uit op uw huis en regelen als u dat wilt direct de verkoop. Zo kunt u snel uw toekomst weer met een gerust gevoel tegemoet en de zorgen omtrent de verkoop van uw huis achter u laten. Een fijn gevoel! 

Onderhandse verkoop van uw huis, waarom?

Soms komt u in een situatie terecht waarin uw huis snel verkocht moet worden. Bijvoorbeeld omdat u de hypotheeklasten niet meer kunt betalen door baanverlies, omdat u in scheiding ligt of omdat u failliet bent verklaard. Onderhandse verkoop van uw huis kan dan meer opleveren dan wanneer u uw huis moet laten veilen door de bank. Natuurlijk wilt u dan wel kiezen voor een betrouwbare partij die een eerlijke prijs biedt. Dat scheelt een hoop zorgen voor de toekomst.

Snel uw huis onderhands verkopen

Wilt u graag snel uw huis onderhands verkopen en een bod ontvangen op uw huis? Geef dan uw gegevens door en wij nemen binnen een werkdag contact op met een interessant voorstel. Bent u geïnteresseerd in een eventuele verkoop? Dan plannen we een bezichtiging in van uw huis zodat we een definitief bod uit kunnen brengen. Natuurlijk wordt uw aanvraag en ons bod vertrouwelijk behandeld. Had u al een makelaar in de arm genomen? Geen probleem, wij nemen daar nooit zonder uw toestemming contact mee op.

Onderhandse verkoop van uw huis, een goed idee

Als u snel uw huis wilt verkopen tegen een aantrekkelijke prijs is uw huis onderhands verkopen een goed idee. U ontvangt een eerlijk bod van een betrouwbare partij, wij hebben al veertig jaar ervaring in de vastgoed branche en weten exact wat uw huis waard is. Als u akkoord gaat met ons definitieve bod wordt de onderhandse verkoop van uw huis officieel geregeld bij een notaris. Natuurlijk maken we gezamenlijk afspraken en hoeft u de notariskosten niet te betalen. Heeft u het koopcontact getekend? Dan ontvangt u direct de koopsom op uw rekening en kunt u weer nieuwe stappen zetten naar uw toekomst. 

Wilt u meer weten over de onderhandse verkoop van uw huis? Lees meer over onze werkwijze of bekijk de ervaringen van anderen. Wilt u graag een bod laten uitbrengen op uw huis? Laat dan uw gegevens achter en u ontvangt binnen een werkdag een aantrekkelijk voorstel. 

Voor een gemakkelijke verkoop, reageer nu!