Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Direct huis verkopen met gratis verhuisservice en ontruiming.

Een huis ontruiming komt vaak voor bij overlijden van iemand uit uw directe omgeving of een andere trieste gebeurtenis. Wanneer het om een koophuis gaat kunnen wij uw zorg totaal overnemen. Wij kopen de woning en brengen u de dierbare spullen daar waar u maar wilt.

Wij begrijpen als geen ander dat een overlijden van een dierbare erg emotioneel is. Voesenek Vastgoed kan alle zorg uit handen nemen. Zo begeleiden wij u naar de notaris voor de afwikkeling van de nalatenschap waarna u rustig en ongedwongen zonder tijdsdruk de boedel kan uitzoeken. Grote goederen; bijvoorbeeld bedden, kasten, tafels, banken en stoelen kunne wij als u dat wenst aanbieden bij goede doelen of instellingen die deze een tweede leven geven. Voor veel van onze klanten is dit een geruststellende gedachte. De waardevolle en vooral goederen die u van grote emotionele waarde zijn zullen wij met zorg voor u verpakken en deze items naar de plaats brengen waar u dat wilt.

U hoeft geen enkele zorg te hebben over hoe de woning achterblijft, wij kopen immers de woning uit de erfenis zelf. Zorgen over het schoonmaken, afvoeren van goederen, verkoop van de woning en de verdeling van de nalatenschap heeft u niet meer. Wij ontzorgen voor 100%.

 

Terug

Heeft u nog vragen?