Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Koop mijn huis voor een aantrekkelijke prijs

Wanneer u uw huis te koop heeft staan dan heeft u misschien al vaker gezegd “Koop mijn huis, dan ben ik er vanaf”. Maar ja, wie zegt er volmondig ja op de vraag “koop mijn huis”. Dan moet u maar net de juiste persoon tegenkomen. Ook al is de huizenmarkt aan een krachtig herstel bezig, het kan toch nog heel goed zo zijn dat uw huis nu net niet aantrekkelijk wordt gevonden door huizenkopers. Dat kan aan de staat van de woning liggen of aan de locatie. Een goed onderhouden huis in de Randstad verkoopt altijd nog een stuk beter dan een klushuis in een dorpje in Drenthe.

U zegt: koop mijn huis, wij zeggen “verkocht”

Wanneer u ons de vraag stelt “koop mijn huis” dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een bezichtiging. Eerst wordt wel beoordeeld of uw huis binnen onze doelstellingen past. Als dat zo is dan kunnen we snel zaken doen. Wij komen bij het pand kijken om dit te beoordelen. Hierna krijgt u zo snel mogelijk een vrijblijvend bod van Voesenek Vastgoed. Accepteert u dit bod dan is de vraag “koop mijn huis” beantwoord met “verkocht”. De overdracht kan in veel gevallen snel worden geregeld.

Neem contact met ons op voor een scherp bod op uw huis

Uw huis verkopen kan soms lastig zijn. Niet als u contact met ons kantoor opneemt. Als u ons vraagt “koop mijn huis” dan is de kans groot dat het snel geregeld kan worden. Zeker als het een huis is waar u snel vanaf wilt, kan het ideaal zijn om niet via de reguliere weg aan een particulier te verkopen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06 222 20 229 of vul het contactformulier in zodat wij snel met u in contact kunnen treden voor de verdere stappen.

Wij wachten op uw bericht of telefoontje!