Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Ik koop uw huis, waar ook in Nederland

Stel een familielid is overleden en u bent de erfgenaam van de woning van de overledene. Maar u heeft hier totaal geen belang bij. Het enige wat u wilt is het pand zo snel mogelijk verkopen zodat u met de opbrengst iets kunt doen dat wel bij u past. Ik koop uw huis in zo’n geval en bied u een gegarandeerd marktconforme prijs. U hoeft dus niet naar een makelaar, u bent geen duizenden euro’s aan kosten kwijt voordat het huis verkocht is. En nog veel belangrijker: Het huis staat niet maanden of langer te koop terwijl het onder uw verantwoordelijkheid valt. U bent er snel vanaf en kunt verder met uw leven, wellicht met een leuk bedrag op uw spaarrekening.

k koop uw huis en bied u een aantrekkelijke prijs

Wanneer ik zeg “Ik koop uw huis” dan wilt u natuurlijk wel weten wat dat dan oplevert. Is het misschien toch beter om een “gewone” makelaar in de arm te nemen? Uiteraard kunt u dit overwegen en vergelijken met mijn diensten. Maar ik koop uw huis en zorg ervoor dat de overdracht snel geregeld kan worden zodat u er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u zelf in Groningen woont en uw oudtante in Zeeland is overleden waarvan u het huis erft. Dat is nogal omslachtig om dan de verkoop via de reguliere weg te regelen. Bovendien bestaat het risico op vandalisme als een huis lang leeg staat en er nauwelijks toezicht is. Ik koop uw huis en u hoeft zich er geen zorgen meer over te maken. U ontvangt het overeengekomen bedrag waarmee u eventueel een restschuld direct kunt aflossen. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend bod

Heeft u een huis waar u snel een koper voor wilt vinden? Ik koop uw huis en doe u een gegarandeerd aantrekkelijk bod. Dit geldt zowel voor vrijstaande woningen als rijtjeshuizen of appartementen. Neem direct contact met mij op via telefoonnummer 06 222 20 229 en we maken zo snel mogelijk een afspraak om hopelijk prettig zaken te doen. 

Wij staan klaar voor u!