Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis opkopen Roosendaal

Huis opkopen Roosendaal

Uw huis laten opkopen in Roosendaal betekent voor u geen verkoop zorgen

Als u eenmaal beslist heeft dat u uw huis wilt verkopen, in dit geval een huis in Roosendaal of omgeving, komt er heel wat op u af voordat de koop echt gesloten is. Bijvoorbeeld dat er geen mitsen en maaren aan verbonden zijn, zoals de financiering bij de koper of bouwkundige twijfels. Voorafgaand daaraan heeft u nog een heel traject af te leggen om uw huis te kunnen aanbieden op een manier dat er ook daadwerkelijk kijkers komen.

Met zekerheid verkopen?

Wat komt er minimaal bij kijken om uw huis in Roosendaal aan te bieden?

  • Bepalen welke verkoopprijs u in gaat zetten.
  • Het selecteren van een makelaar.
  • Foto's, borden en advertenties.
  • Uw huis en eventueel ook uw tuin verkoop aantrekkelijk maken.
  • Bepalen wanneer u kijkers kunt ontvangen.

Als u het een uitdaging vindt om dit allemaal te ondergaan dan moet u het zeker niet laten. Echter, niet iedereen heeft tijd, zin, kennis of ervaring om dit zonder zorgen te kunnen doen.

Huis verkopen zonder gedoe?

Een opkoper van huizen barst van de ervaring, ook bij huizen in Roosendaal

Het begrip opkoper van huizen is wellicht minder bekend of wekt de indruk dat het om aantallen woningen of huizenblokken gaat. Ook op kleinere schaal worden huizen gekocht en daarbij wordt de huiseigenaar veel werk uit handen genomen. Wij van Voesenek Vastgoed kunnen daarover meepraten. Meerdere generaties Voesenek zijn actief geweest in de vastgoedmarkt en hebben daar een prima reputatie opgebouwd. In de website doen tal van klanten verslag van hun positieve bevindingen. Als wij uw huis opkopen voelt het misschien ongemakkelijk omdat u voor uw gevoel had willen zeggen: "Ik heb mijn huis verkocht". Natuurlijk laat u erbij achterwege hoeveel tijd en sores daarbij kwam kijken. 

 

Vrijblijvend bod op uw woning ontvangen?

Hoe Voesenek Vastgoed uw huis opkoopt en hoe weinig zorgen het u geeft

Het begint natuurlijk met de kennismaking. Daarvoor dient u zich bij ons te melden, want wij weten niet dat u uw huis wilt verkopen. Wij komen dan kennismaken en onze aanpak toelichten. Op een begrijpelijke wijze en zonder vakjargon. Even belangrijk daarbij is dat deze informatie u geen enkele verplichting geeft. Sterker nog, als u met ons in zee gaat kost het hele traject daarna u helemaal niets. Tot en met de uitbetaling van het overeengekomen bedrag.

Voor welke reden dan ook een directe verkoop?

Uw huis in Roosendaal opkopen kan heel snel verlopen

Onze ervaring en bouwkundige kennis staat borg voor het maken van een heel realistisch bod op uw huis. Als het moet zelfs in één dag. Als u na beraad op dat bod ingaat zorgen wij voor de koopovereenkomst waarin als het besprokene duidelijk is opgenomen. U hoefde en hoeft ook verder geen actie te ondernemen, hooguit een verhuizer selecteren. Wij doen verder de rest tot en met de afspraak bij de notaris voor de handtekening (hoeft u ook niet te betalen) waarna de koopsom direct aan u wordt uitgekeerd. Natuurlijk ligt onze koopprijs wat onder de hoogste marktprijs. Wij zullen u echter met plezier voorrekenen hoeveel geld u bespaart door de uitschakeling van het hele verkooptraject. Zo komt de balans tussen een wat lagere koopprijs en het vervallen van alle kosten netjes in evenwicht.

Met zekerheid verkopen?

Neem gerust de risicoloze volgende stap en belt u ons op in de functie van opkoper van een huis in Roosendaal.

Zoals eerder gemeld zijn er geen kosten verbonden aan ons bezoek en de beoordeling van uw huis. Het verplicht u tot niets. U krijgt echter wel een zuiver beeld van de mogelijkheden enerzijds en de besparingen anderzijds. Onze agenda staat open voor uw afspraak.

Meer informatie of gewoon een prettig gesprek ? Neem contact !

Ook interessant: