Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen Roosendaal

Direct huis verkopen Roosendaal

Als u direct uw huis in Roosendaal wilt verkopen zult u wel haast hebben

Als u snel van uw huis in Roosendaal afwilt heeft u daar stellig een goede reden voor. De factor tijd speelt daarbij een grote rol en dat is nu juist een van de zorgen die wij bij u kunnen wegnemen. Als we het in dit geval over een "huis" hebben dan kunt u dat heel ruim opvatten:

  • Een rijtjeshuis of hoekhuis
  • Een appartement
  • Een bungalow
  • Een jaren-30 woning
  • Een omgebouwde winkel woning
  • Een huis met achterstallig onderhoud

Wij, Voesenek Vastgoed, hebben voor al deze categorieën een snelle oplossing.

Welke woning dan ook wij doen aan een directe aankoop

Voesenek Vastgoed kan direct uw huis in Roosendaal kopen

Mogen wij ons eerst verder aan u voorstellen? Al een aantal generaties zijn wij actief in de vastgoedmarkt in Brabant en Zeeland. Een van onze activiteiten is het kopen van woonpanden, die wij daarna veder in ontwikkeling nemen, beleggen, doorverkopen of verhuren. In onze website ziet u reacties van klanten die hun tevredenheid uiten over onze klantgerichte aanpak. Als u direct of heel snel uw huis wilt verkopen lossen wij uw probleem op door het te kopen. Dat kunnen wij doen zonder restricties en we hoeven ook niet bij een bank aan te kloppen. Wat wij wel doen is uw verkoopzorgen wegnemen en na de transactie direct het betreffende bedrag aan u betalen.

Zonder zorgen uw woning direct verkopen?

Alles wat een snelle verkoop in de weg staat maakt Voesenek Vastgoed onnodig

Om te beginnen, u kunt uw hand op de knip houden. U bent geen kosten kwijt aan advertenties, eventueel een makelaar, uw huis verkoop aantrekkelijk maken, courtage, tijdsbeslag aan kijkbezoek en de notaris. In de praktijk blijkt dat een smak geld te zijn. Door te kopen nemen wij alle kosten voor onze rekening en misschien nog belangrijker, wij kunnen in één dag een bod op uw huis doen en in één week alles afgerond hebben. Een zorg die bij de start van een verkooptraject onderschat wordt is de koopbeslissing. Wij kunnen na de acceptatie van het bod de koop direct afsluiten. Voordat een kijker ook koper wordt kan er een behoorlijke tijd overheen gaan. Vaak is de financiering toch een spelbreker en kunt u met een andere kijker gewoon weer opnieuw beginnen.

Vrijblijvend bod op uw woning ontvangen?

Wij zetten u niet onder druk. U bepaalt zelf het koopmoment

Voesenek Vastgoed koopt weliswaar uw huis in Roosendaal (of omgeving) maar het moment dat u uw huis wilt opleveren kunt u zelf bepalen. U kunt het huis zelfs nog een periode bij ons terughuren.

Zoals eerder geschreven komen wij een klantvriendelijk behandeling na, zonder vakjargon en trucjes. Daarom geven wij ook eerlijk aan dat ons bod een beetje onder de marktwaarde zal liggen maar de balans is al snel gevonden als u zich realiseert dat u totaal geen kosten hoeft te betalen, aan wie dan ook. Zelfs aan de notaris niet.

Met al deze informatie kunnen wij ons voorstellen dat u staat te popelen om ons te bellen. Gewoon doen, zouden we zeggen. Wij zijn er klaar voor en wellicht overbodig: geen verplichting en geen kosten. Fijn gevoel toch?

Meer vragen of gewoon een prettig gesprek?

Ook interessant;