Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Garantieverkoop huis

Garantieverkoop huis

Garantie bij de verkoop van uw huis

Wilt u graag garantie op de verkoop van uw huis? Die kunnen wij u geven. Indien u dat wilt brengen wij direct een uitstekend bod uit op uw huis. Gaat u daarmee akkoord? Dan kopen wij uw huis direct op. Zo heeft u snel zekerheid over de verkoop en opleverdatum van uw woning en kunt u verder met de volgende stap in uw leven.

Garantie op de verkoop van uw huis, een prettig gevoel

Soms is duidelijkheid over de verkoop van uw huis belangrijk. Als u gaat scheiden bijvoorbeeld, wanneer u failliet bent verklaard of omdat u uw baan heeft verloren. Natuurlijk hoeft de reden voor verkoop niet per se minder leuk te zijn. Misschien heeft u een huis uit erfenis verkregen en wilt u snel starten met de verkoop. Wellicht wilt u gewoon kiezen voor het gemak van een snelle verkoop met duidelijke afspraken. Tenslotte is de zekerheid van een snelle afhandeling een prettig gevoel.

Uw woning gegarandeerd verkopen

Wat de reden ook is dat u uw huis met garantie wilt verkopen, zodra uw huis is verkocht kunt u met een gerust hart verder met uw leven. U heeft geen zorgen meer over dubbele hypotheeklasten en hoge makelaarskosten zonder enige zekerheid over de verkoop van uw huis. U hoeft niet meer op zoek te gaan naar kopers of te wachten tot er op uw huis geboden wordt. Uw huis kan snel aan ons worden overgedragen en dat voorkomt ook problemen op de lange termijn. Garantie op de verkoop van uw huis is daarom erg prettig.

Garantie op de verkoop van uw huis

Wilt u ook garantie op de verkoop van uw huis? Laat ons dan weten om welk adres het gaat en u ontvangt direct een interessant bod. Heeft u al een makelaar ingeschakeld? Geen probleem, wij zullen nooit zonder uw toestemming contact opnemen met uw makelaar. Natuurlijk wordt uw aanvraag vertrouwelijk behandeld. Ons bod is bovendien geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos. U ontvangt ons voorstel uiterlijk een dag nadat u contact met ons heeft opgenomen. Zo snel werken wij!

Garantie op de verkoop van uw huis, hoe werkt dat?

Hebben wij een bod uitgebracht op uw huis en heeft u interesse in het verkopen van uw huis? Dan brengen we u graag een bezoek om uw huis te bezichtigen en een definitief bod uit te brengen. Gaat u akkoord met ons definitieve bod, dan maken we gezamenlijk afspraken over de verkoop van uw huis. Deze afspraken worden vastgelegd in een koopcontract. De notariskosten zijn voor onze rekening. Heeft u het contract getekend? Dan ontvangt u de overeengekomen koopsom direct op uw rekening en kunt u een nieuwe toekomst tegemoet. Een prettig gevoel!

Wilt u meer weten over een garantie op de verkoop van uw huis? Lees dan meer over onze werkwijze en bekijk de ervaringen van anderen. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op. Wilt u geheel vrijblijvend en direct een bod laten uitbrengen op uw huis? Vul dan direct uw gegevens in en u ontvangt binnen een werkdag een interessant voorstel.

Wij staan nu voor u klaar!