Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Woning verkopen aan makelaar

Woning verkopen aan makelaar

Woning verkopen aan makelaar

Woning verkopen aan makelaar. Door te kiezen voor Voesenek Vastgoed bent u verzekerd van een vlotte verkoop van uw woning. Wel zo belangrijk, want alleen dan kunt u zich weer op andere zaken richten. Hoe dit in zijn werk gaat? Wij leggen het u graag uit!

Woning verkopen aan makelaar: Voesenek Vastgoed

Als makelaar waar u uw woning aan kan verkopen, plannen wij een afspraak met u op uw locatie en kunnen wij, indien gewenst, direct een marktconform bod uitbrengen. Voesenek Vastgoed werkt uitsluitend met eigen financiële middelen. Aangezien wij niet werken met geld van derden kunnen wij u vaak het meest gunstigste bod uitbrengen.

Een bod zonder financieringsvoorbehoud

Het bod dat wij uitbrengen is altijd zonder financieringsvoorbehoud. Dat betekent dat uw woning volledig, dus voor de volle 100%, is verkocht zonder ontbindende voorwaarden. Bent u akkoord met de gemaakte afspraken? Dan zorgen wij ervoor dat de notaris een koopovereenkomst opstelt. Direct daarna betalen wij de koopsom via de notaris. Alle bijkomende kosten zijn voor rekening van Voesenek Vastgoed. Zo’n traject verloopt bij ons altijd heel snel en dat is wel zo prettig.

Meer informatie over het verkopen van uw woning aan een makelaar?

Wilt u weten hoe uw woning verkopen aan makelaar werkt? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bel dan naar 076-8878014 of 06-22220229 of stuur een e-mail naar info@voesenekvastgoed.com. Voesenek Vastgoed is een gevestigde naam en een betrouwbare partner voor uw woning verkopen aan makelaar.

Wilt u direct met ons een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Contact over het verkopen van uw woning aan een makelaar