Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Woning laten opkopen

Woning laten opkopen

Woning laten opkopen

Het verkopen van uw woning verloopt in de huidige markt niet altijd vlot. Dit kan diverse nadelige consequenties teweegbrengen. Wellicht heeft u elders een droomhuis op het oog maar moet u deze kans aan u voorbij laten gaan omdat u de woning niet verkocht krijgt en dubbele hypotheeklasten niet kunt dragen. Of misschien bent u al in de situatie belandt dat u zich blauw betaald aan de rente op uw tweede hypotheek. Ook kunt u opgescheept zitten met een huis vanwege vervelende omstandigheden zoals een echtscheiding of erfenis. Hoe dan ook, Voesenek Vastgoed heeft voor u de oplossing waarmee u onnodig wachten en stress voorkomt. U kunt namelijk uw woning snel en veilig laten opkopen door Voesenek Vastgoed.

Voesenek Vastgoed; sinds 1979 het betrouwbare adres voor het laten opkopen van uw woning

Doordat wij al jaren actief zijn als huizenopkoper in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland, beschikken wij over de juiste kennis en kunde waardoor u zorgeloos uw woning door ons kunt laten opkopen. Wij hebben onze werkwijze zo transparant en eenvoudig mogelijk ingericht waarbij we uw persoonlijke situatie en wensen altijd centraal stellen. Voor het laten opkopen van uw woning doorlopen we slechts vier simpele stappen.

Stap 1: Bod aanvragen
U kunt vandaag al beginnen met het aanvragen van een bod via ons bod-aanvraagformulier. Wij ontvangen het liefst nog aanvullende informatie omtrent uw woning.

Stap 2: Snelle beoordeling
Op basis van uw verstrekte informatie, gaan wij na of wij iets voor u kunnen betekenen.

Stap 3: Bezichtiging
Zodra u in aanmerking komt voor het laten opkopen van uw woning, dan komen wij graag langs voor een bezichtiging.

Stap 4: Bindend bod
Zijn wij na de bezichtiging geïnteresseerd in uw woning? Dan brengen wij een bindend bod uit. Indien u akkoord gaat met onze bod, dan leggen we onze afspraken uiteraard netjes vast in een koopcontract. Dit gaat vervolgens naar de notaris en na de koopregistratie heeft u officieel uw huis laten opkopen door Voesenek Vastgoed!

Neem contact op voor het laten opkopen van uw woning

Dus heeft u een leuke woning te koop staan zoals een appartement of vrijstaande woning, neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken rondom het laten opkopen van uw woning. Zelfs kluswoningen komen hiervoor in aanmerking!