Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Wij kopen woningen

Wij kopen woningen

Wij kopen woningen en doen u graag een aantrekkelijk bod

Een woning verkopen, daar kan soms flink wat tijd in gaan zitten. Een betrouwbare makelaar zoeken, foto’s maken, een aantrekkelijke beschrijving. Voordat uw huis op Funda staat zijn er vaak al een paar weken verstreken, soms zelfs maanden. Wij kopen woningen zonder al dit gedoe. Wij zorgen ervoor dat u binnen enkele dagen een aantrekkelijk bod op uw woning heeft. Als u daarmee akkoord gaat dan kan de verkoop van uw woning binnen enkele dagen geregeld zijn. Ideaal als u om een bepaalde reden snel van uw huis af wilt.

Wij kopen woningen en u krijgt snel uw geld

Bent u gescheiden en hebben u en uw ex-partner allebei al een andere woning? Dan wilt u de voormalige echtelijke woning zo snel mogelijk verkopen. Wij kopen woningen die vanwege dit soort situaties te koop worden aangeboden. Omdat u samen met uw ex opdraait voor de lopende verplichtingen van de woning, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verkopen. Wanneer u contact met ons opneemt komen we zo snel mogelijk langs voor een bezichtiging. Wij kopen woningen in goede staat maar ook huizen die nodig moeten worden opgeknapt. Wij kopen woningen met een tuin, maar ook uw appartement kunt u aan ons te koop aanbieden. 

Wij horen graag welk huis u te koop heeft

Heeft u een woning te koop? Neem dan zeker contact op met Voesenek Vastgoed in Breda. Wij kopen woningen in alle provincies, dus zeker niet alleen in Noord-Brabant. U kunt contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. Een beller is sneller, dus een telefoontje naar telefoonnummer 06 222 20 229 is ook een optie. Wij nemen in alle gevallen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de bezichtiging, waarna de verkoop wellicht al binnen enkele dagen in gang kan worden gezet.

Tot snel!