Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Snel huis verkopen Raamsdonksveer

Snel huis verkopen Raamsdonksveer

"Snel huis verkopen Raamsdonksveer", dat kan een harte kreet zijn

U voelt zich opgenomen in de dorpsgemeenschap van Raamsdonksveer ook al is het inmiddels ingelijfd bij de gemeente Geertruidenberg. Toch is er een reden om te vertrekken en ook nog eens op korte termijn. Snel dus! Wij van Voesenek Vastgoed kunnen nu nog niet bevroeden waarom u snel weg wilt of moet uit het fraai gelegen dorp tussen Bergse Maas en de Donge. Wij kennen wel veel redenen die een rol kunnen spelen, alleen al uit onze brede ervaring zoals bijvoorbeeld:

 • Een nieuwe job in een heel ander deel van het land.
 • Een trieste oorzaak zoals een overlijden of een scheiding.
 • Kleiner gaan wonen in een appartement dat direct beschikbaar komt.
 • De noodzaak om goedkoper te gaan wonen.

In al deze gevallen maar ook in andere situaties kan Voesenek Vastgoed u de helpende hand bieden en als het moet hééél snel.

Waar snelheid geboden is ontstaat meestal tijdgebrek

Juist dat tijdgebrek probleem kunnen wij als eerste voor u oplossen. Wij zijn in staat om uw huis in één week te kopen, zodat u geen zorgen meer heeft wat er bij verkopen komt kijken. Denkt u maar eens aan een makelaar, advertenties, bord in de tuin, courtagekosten, kijkers en kijkdagen en ook nog afwachten wie er wanneer een koopbeslissing neemt. Bovendien kunnen wij flexibel opereren. Stel dat u zo snel elders heen moet dat u uw huis niet met een sneltreinvaart leeg kunt opleveren. In een dergelijk geval kopen wij uw huis en u betaalt ons een maand huur zodat het leegruimen zonder stress kan verlopen.

Onze werkwijze bij "snel huis verkopen Raamsdonksveer"

U zult bemerken dat wij bijna alle sores van u kunnen overnemen maar één actie dient u zelf te doen en dat is ons bellen of mailen. Als u dit leest kent u ons een beetje maar wij u nog niet. Tijdens uw telefoontje kunnen wij u in eerste instantie meer informatie geven maar het belangrijkste is om een afspraak te maken. Dan komen wij ons persoonlijk aan u voorstellen en gelijktijdig uw huis bekijken. Dat gebeurt overigens zonder enige verplichting en er zijn ook geen kosten aan verbonden. Daarna kunnen wij binnen één dag een bod op uw huis doen. Dat is een vast bod en u hoeft geen angst te hebben dat wij daar na een week op terugkomen.

Voesenek Vastgoed heeft u een bod gedaan op uw huis in Raamsdonksveer

Daarbij is het goed uit te leggen waarom het bod enerzijds uitdagend is en anderzijds wat lager dan de marktprijs. Aan de andere kant hoeft u daar niet onder te lijden want wij stellen er veel tegenover:

 • Uw huis wordt met een supersnelheid door u verkocht.
 • U heeft de handen vrij om aan uw nieuwe situatie te werken en te verhuizen.
 • U hoeft geen makelaar in te schakelen
 • U hoeft geen tijd vrij te maken voor overleg over advertenties, de vraagprijs en de onderhandelingen.
 • Als wij uw huis kopen maken wij ook de overeenkomst, waarin alle overeengekomen zaken zijn opgenomen.
 • We leiden het traject naar de notaris voor.
 • En direct na de passage ontvangt u van ons het overeengekomen bedrag.

En nu de kers op de taart: U betaalt ons voor het hele traject van kennismaking tot en met de uitbetaling helemaal niets. 

Voesenek Vastgoed is een betrouwbare partner met een 35 jarige staat van dienst

U kunt bij ons rekenen op een vertrouwelijke behandeling, begrijpbare uitleg zonder vakjargon, begrip voor uw omstandigheden en een correcte afhandeling. Op onze website kunt u veel goede recensies lezen die wij van onze vele klanten ontvingen. Als u met ons in zee gaat zijn we nu al zeker dat ook u tot onze tevreden klanten zal gaan horen. Alle reden om u uit te nodigen om ons te bellen of de reactiebon in te vullen. Dat wij dan snel voor u klaar staan is tevens een garantie onzerzijds.

Wij staan voor u klaar. Tot zo!

Ook interessant: