Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Snel huis verkopen Oosterhout

Snel huis verkopen Oosterhout

Hoe snel kunt u een huis verkopen in Oosterhout?

Dat vroegen twee mannen zich ook af. Die twee zijn broers die sinds kort waren opgezadeld met een onverwacht probleem. Ze kwamen net terug van de begrafenis van een oude tante, die tot voor kort nog in haar eigen huis in Oosterhout woonde. De relatief kleine familie had besloten dat de twee broers tot de commerciële tak behoorden en zo kregen zij de verkoop van de woning van tante in de maag gesplitst. Natuurlijk vonden zij het zielig voor tante maar eigenlijk nog meer voor zichzelf. Ze waren daarom na de begrafenis neergestreken in het Wijncafé Tante Margaux, gevestigd aan de Markt naast de kerk. In hun ogen was dat in ieder geval een tante die het leven nog aantrekkelijk wist te maken. De discussie kon beginnen.

In telegramstijl was de opdracht dus: "snel huis verkopen Oosterhout"

Een van beide broers had al eens ervaring opgedaan met het verkopen van zijn huis. Terugkijkend werd hij daar niet blij van en de oorzaak ging hij maar eens aan zijn broer uitleggen.

"Je begint met het kiezen van een makelaar" zei hij "en je wilt dan niet weten wat daar allemaal aan vast zit en ook nog wat die hele operatie kost". Hij somde op:

 • Tijd en geld, maar tijd is ook geld.
 • Oriëntatie gesprekken met makelaars.
 • Advertenties, foto's, website advertentie, courtage.
 • Het huis verkoop aantrekkelijk maken; het oog wil ook wat.
 • Kijkers ontvangen: tijd, koffie of thee en openhuis dagen.
 • Potentiële kopers die hun financiering niet rond krijgen.
 • Overdrachtkosten; de notaris wil ook zijn deel.

Beide broers werden na deze opsomming niet echt vrolijker en besloten eerst nog maar een drankje te bestellen.

"Snel huis verkopen Oosterhout" krijgt ineens een nieuwe wending

Een café is nu eenmaal een plek waar je snel met elkaar in gesprek komt. Een vertegenwoordiger uit Breda, van een beroepsgroep die toch al makkelijk praat, raakt met de broers in gesprek en ze delen gelijk maar hun zorgen met hem. Of een engeltje zowel de naastgelegen basiliek als het café bezocht. Zo voelde het althans, want deze goede handelsman had een veel positievere ervaring opgedaan. Zijn ervaring was dat je verkopen niet als uitgangspunt moet nemen maar kopen. Beter gezegd laten kopen. Hij was destijds met Voesenek Vastgoed uit Breda in contact gekomen en die onderneming heeft drie voordelen: ze kopen het huis, ze ontzorgen en doen het snel.

"Wil je weten hoe dat verlopen is?" vroeg hij. Uiteraard instemmend geknik van de broers.

Voesenek Vastgoed koopt snel en bespaart kosten

De vertegenwoordiger kreeg een drankje om zijn stembanden soepel te houden en hij somde de volgende voordelen op:

 • Punt één, bij Voesenek reageren ze snel en rekenen geen kosten.
 • Na de kennismaking en de bezichtiging maken ze in één dag een aanbieding.
 • Een realistische prijs in relatie tot de staat van het huis.
 • Het bod dat ze doen is gegarandeerd. Zij komen daar later niet op terug.
 • Word je het eens dan maken zijn de koopovereenkomst, waarin alles duidelijk is opgenomen. Je hebt nog geen cent betaald en dat blijft ook zo.
 • De passage bij de notaris wordt geregeld en dan het leuke, je ontvangt onmiddellijk het overeengekomen bedrag.

Tot slot voegde hij er aan toe dat die mensen van Voesenek Vastgoed geen kapsones hebben en alles begrijpbaar uitleggen.

De blij makende vertegenwoordiger gaf de broers het telefoonnummer van Voesenek Vastgoed, nam afscheid om die dag nog wat omzet te genereren. De broers stapten ook op en namen de auto (Oosterhout heeft immers geen station) om thuis gelijk de website te bezoeken: www.voesenekvastgoed.nl

Contact met ons opnemen?

Ook interessant: