Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Overwaarde verzilveren

Overwaarde verzilveren

Uw overwaarde van uw huis verzilveren en blijven wonen?

Uw eigen huis is een kostbaar bezit. U vindt er immers de warmte en geborgenheid van uw huiselijke omgeving. Het is ook letterlijk kostbaar, want in de loop van de jaren is uw woning financieel een waarde van betekenis geworden. Het is uw appeltje voor de dorst. U hebt het uitstekend voor elkaar. Of niet?!

Overwaarde verzilveren

Ouder worden wil meestal ook zeggen dat u wat comfortabeler wilt gaan leven, u heeft hiervoor financiële armslagnodig. Het geld is er, het zit alleen opgesloten in uw eigen huis. Ook het woningonderhoud gaat zwaarder wegen. U voelt zich haast gedwongen uw woning te verkopen.

Niet nodig, wij hebben de oplossing!. Wij geven u uw financiële ruimte die u graag wilt hebben EN zorgen dat u geenonderhoudszorgen meer heeft. Hoe? U verkoopt uw woning aan ons, u ontvangt de koopsom netto en blijft zonder extra woonlasten in uw vertrouwde dierbare omgeving wonen. Wij onderhouden uw woning en zijn zelfs bereid om eventuele aanpassingen te maken in uw woning zodat u dan nog comfortabeler kan wonen.

Meer informatie over overwaarde verzilveren?

Uw overwaarde van uw huis verzilveren en blijven wonen? Afspraken die u met ons maakt worden bij een notaris vastgelegd. 

Voor een vrijblijvend, kosteloos gesprek neemt u dan contact met ons

Contactformulier Voesenek Vastgoed