Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Ik wil van mijn woning af

Ik wil van mijn woning af

"Ik wil van mijn woning af" klinkt als een soort hartenkreet

Als dit bij u speelt dan is er een goede kans dat uw huis geen onderkomen meer voor u is maar eigenlijk een last geworden is. Nu is een dergelijke situatie niet uniek. Er zijn tal van redenen waarom men van een woning af wil. Het andere deel van de kreet weerspiegelt meestal dat de factor tijd een belangrijke rol speelt. Die laatste factor speelt bij u wellicht ook een rol.

Enkele situaties waarbij u snel van uw woning af wilt zijn

  • Met spoed verhuizen vanwege een nieuw job in een heel ander deel van Nederland of misschien wel in het buitenland.
  • De laatste bewoner is overleden en de familie woont niet bepaald in de buurt en toch moet de woning zo snel mogelijk verkocht worden.
  • Het nieuwe huis is al opgeleverd terwijl de oude woning nog steeds niet verkocht is.
  • Door trieste ontwikkelingen zoals werkeloos worden en de hypotheek niet meer kunnen betalen of een scheiding waarbij geen van de partners alleen de aflossing kunnen opbrengen.
  • Het betrekken van een minder grote huurwoning wegens leeftijd, maar de huidige woning moet dan wel verkocht zijn.

Wat is de slimme manier als uw grootste wens "Ik wil van mijn woning af" is?

In de hierboven genoemde situaties is er nagenoeg altijd tijdgebrek of haast vanwege onverwachte oorzaken. Een verkooptraject via de gangbare kanalen kost tijd. Maar niet alleen tijd speelt een rol. Het kost u ook aandacht en geeft zorgen. Juist daar zit u niet op te wachten. De slimme oplossing is het inschakelen van een ervaren en degelijke vastgoedmakelaar. Wij, Voesenek Vastgoed uit Breda, zijn zo'n betrouwbare vastgoedmakelaar, wat overigens ook tot uiting komt op onze website via de vele positieve reacties. Wij kopen namelijk uw huis en daarmee liggen gelijk alle acties en zorgen bij ons. Natuurlijk, bij de overdracht heeft u uw woning "verkocht", alleen zonder zorgen en tijdverlies. U zult begrijpen dat tegenover deze service een wat lagere biedingprijs staat. Wij zijn daar open en reëel in en leggen u dat graag zonder vakjargon uit. Er staat echter veel meer tegenover dan u waarschijnlijk verwacht.

Als Voesenek Vastgoed uw woning koopt kost de totale transactie u niets

Bij het eerste bezoek en de bezichtiging van uw woning zult u merken dat wij niet over kosten praten. Niet vanwege geheimzinnigheid maar omdat deze er niet voor u zullen zijn. Wij kunnen u snel een bod doen, zelfs in één dag. Wij leggen u dat bod uitgebreid toe en als u daarmee akkoord gaat leggen wij de overeenkomst ter ondertekening aan u voor. Daarin is echt elke afspraak weergegeven. In slechts één week kunnen we zorgen dat u bij de notaris voor de overdracht kunt tekenen (dat dient u als enige zelf te doen) en wij zorgen voor directe uitbetaling van het vastgelegde bedrag. U betaalt dus niets en ook geen kosten voor zaken die u anders wel op uw bord zou hebben gekregen. Denkt u maar aan advertentie en internet kosten, uw woning verkoop aantrekkelijk maken (eventueel ook de tuin), dus alle makelaarskosten incl. de courtage. Van de notaris hoeft u geen rekening te verwachten ondanks dat hij correct zijn werk zal doen. De zorgen die u anders voor de verkoop zou hebben laten zich wat moeilijker in geld uitdrukken, maar u heeft er in ieder geval geen last van. Als u dit alles in ogenschouw neemt dan zal er een redelijke balans zijn tussen de wat lagere koopprijs en de kosten en zorgen die nu wegvallen.

"Ik wil van mijn woning af" betekent dus in feite hetzelfde als "Voesenek Vastgoed inschakelen.

Wij raden u aan om elke twijfel te laten vallen en ons gewoon te bellen voor een afspraak. Er ontstaat daarbij geen enkele verplichting, u krijgt deskundig advies en als wij uw verkoopzorgen uitwisselen tegen onze koopverantwoordelijkheden, zal het u niets kosten.

U heeft echt veel haast? Wij kunnen en zullen snel reageren. U kunt in dat gesprek gelijk vragen wat de mogelijkheden zijn t.a.v. de opleveringsdatum, het leegruimen van de woning tot zelfs het tijdelijk terughuren van de woning.

Neem nu contact of vul het onderstaande formulier in