Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis in Breda verkopen in verband met scheiding

Huis in Breda verkopen in verband met scheiding

Huis in Breda verkopen in verband met scheiding

Bent u verwikkeld in een scheidingsprocedure en wilt u het huis in Breda graag zo snel mogelijk verkopen, omdat u beiden ergens anders gaat wonen of omdat geen van beiden genoeg inkomen heeft om het huis alleen te betalen? Voesenek Vastgoed helpt u graag om zo snel mogelijk van deze zorg af te komen. Wij kopen uw huis zelf, waardoor u snel zekerheid heeft. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij de specialist in het opkopen van huizen in Breda.

Zit u midden in een scheiding en moet uw huis verkocht worden?

Wij van Voesenek Vastgoed begrijpen dat u in een scheidingsprocedure tal van zaken aan uw hoofd heeft. Wij kunnen uw woning opkopen en dat is voor u weer een zorg minder. Wel is het belangrijk dat u en uw (ex-)partner hierover overleggen en zorgen dat u op één lijn komt. Als u beide interesse heeft om het huis aan ons te verkopen, wordt er een bezichtiging ingepland. Dit bezichtigingbezoek is geheel gratis en zonder verdere verplichtingen. Na de bezichtiging zal er een bod worden uitgebracht. Wij wijzen u er op dat dit bod lager zal zijn dan de vrije verkoopwaarde van het huis. Dit is niet zo vreemd, want verkoop aan ons kost u niets en wij bieden u gelijk zekerheid. De kosten voor de afwikkeling en overdracht zijn voor onze rekening. Voesenek Vastgoed is de partij als u niet langer wilt en kunt wachten op een koper.

Over Voesenek Vastgoed

Voesenek Vastgoed is al sinds 1978 actief op de markt en door onze opgedane kennis en ervaring mogen wij ons een betrouwbaar en betrokken vastgoedbedrijf noemen. Wij gaan rustig en ongedwongen met u in gesprek en bekijken samen met u welke opties en mogelijkheden het beste bij uw situatie passen. De notaris legt alle gemaakte afspraken vast en stelt na overeenstemming van de koopsom en de afspraken de koopovereenkomst op. Vervolgens wordt de koopsom direct via de notaris aan u betaald. Hierover worden in het geval van een scheiding eerst goede afspraken gemaakt met de notaris. Bij Voesenek Vastgoed bent u verzekerd van een eerlijke, duidelijke en snelle afwikkeling.

Meer informatie over het verkopen van uw huis in Breda in verband met een scheiding?

Wilt u graag direct een zorg kunnen wegstrepen in uw echtscheidingsprocedure? Voesenek Vastgoed komt graag bij u langs voor een bezichtiging. Wilt u direct een afspraak inplannen? Vul dan ons contactformulier in!

Neem contact op met Voesenek Vastgoed