Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis verkopen en terughuren

Huis verkopen en terughuren

Huis verkopen en terughuren is zeker het overwegen waard.

U behoort niet meer tot de jongsten of tot juist de jongere oudere, u heeft een woning, uw vermogen zit grotendeels in die woning, u wilt liever niet verhuizen en voor de rest van uw leven zou u eigenlijk wel zelf over dat vastgoed vermogen willen beschikken. Ziehier een groot deel van de ingrediënten die "Huis verkopen en terughuren" zo interessant voor u kunnen maken. Via deze pagina op onze website willen wij u informeren over de mogelijkheden en de voordelen.

Er zijn vele redenen om voor "huis verkopen en terughuren" te kiezen

Zelf weet u waarschijnlijk wat voor u de belangrijkste reden is. Maar misschien zijn er een aantal argumenten waar u nog niet aan heeft gedacht. Vandaar dat we er eerst een aantal vermelden:

 • Om voor u moverende reden zou u graag over het geld dat nu in uw woning en/of overwaarde zit willen beschikken.
 • Wellicht wilt u met dat geld uw pensioen verbeteren of uw huidig pensioen aanvullen.
 • U wilt in principe in uw huidige woning blijven wonen, maar zonder zorgen over het onderhoud.
 • Misschien wilt u te zijner tijd verhuizen naar bijvoorbeeld een aanleunwoning van een zorginstelling, maar nu nog even niet.
 • Een goede reden kan ook zijn dat u uw kinderen financieel wilt steunen.

Natuurlijk is het best mogelijk dat u nog een heel andere reden heeft om van eigenaar huurder te worden. Vanwege die eventuele reden als ook om de bovenstaande voorbeelden leggen wij u graag uit hoe "Huis verkopen en terughuren" kan worden toegepast.

Voesenek Vastgoed is voor u als een rots in de branding

Meer dan 35 jaar zijn wij actief in vele vastgoed activiteiten. "Huis verkopen en terughuren" is een van onze specialisaties. Wij gaan daarbij zorgvuldig om met uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Onze lijst met zeer tevreden klanten -zichtbaar op deze website- is hier een bewijs van.

Om u goed van dienst te zijn en volledig te kunnen informeren komen wij na uw aanmelding bij u langs om ons persoonlijk voor te stellen en uw huis te taxeren. Daaraan zijn voor u geen enkele verplichting en ook kosten verbonden. Op basis daarvan kunnen wij een bod doen op uw huis en rekening houdend met uw wensen kunnen we dan een huurprijs bespreken en de haalbaarheid voor u overzien om die te bekostigen. U heeft dan de gelegenheid om een en ander te overwegen om in tweede instantie met ons verder te overleggen. In die overweging kunt u de volgende punten meenemen.

De voordelen van "Huis verkopen en terughuren"

Voor een juiste afweging of uw wel of niet van dit systeem gebruik wilt maken, zijn de volgende punten van belang om mee te nemen:

 • U kunt in uw eigen huis blijven wonen en dus ook in uw eigen omgeving.
 • Bij overeenstemming over het bod bent u 100% zeker van de verkoop.
 • Zorgen over onderhoud of eventuele waardevermindering zijn voorbij.
 • Jaarlijkse lasten als onroerend zaakbelasting en opstalverzekering vervallen.
 • Het veelbesproken eigenwonigforfait raakt u niet meer.
 • U betaalt geen verkoopkosten zoals courtage kosten en overdrachtbelasting.
 • Uw verkoop wordt niet aan de grote klok gehangen; geen advertenties en internetmeldingen.
 • Geen kopersbezoeken, geen reclameborden en geen onzekerheid.
 • Wij begeleiden het traject tot en met de notaris en de directe betaling.
 • Daarna kunt u helemaal zelf beslissen wat u met het vrijgekomen geld gaat doen.

U heeft nog twijfel over "Huis verkopen en terughuren?"

U twijfelt nog of u dit systeem nader wilt bestuderen of misschien ziet u zelfs "beren op de weg". Wij kunnen u helpen die twijfel weg te nemen en de beren uit de buurt te houden. Daarom laten wij u twee kanten van het verhaal zien, dus ook als wij oprecht menen dat u er niet beter zou worden. "Huis verkopen en terughuren" is namelijk een zeer persoonlijk gericht systeem. Wij kunnen u helpen de juiste afweging te maken en wij zullen, als het voor u geen passende oplossing brengt, eerlijk uitleggen waarom. Nogmaals, dat alles zonder verplichting en kosten. Uw telefoontje of antwoordcoupon is bij ons dus van harte welkom.