Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis snel verkopen

Huis snel verkopen

Uw huis snel verkopen met zekerheid

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen waarbij het van belang is dat uw huis snel verkocht wordt. Een huis snel verkopen kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als u per direct zonder inkomsten zit en u niet meer aan de aflossingsverplichtingen van uw hypotheek kunt voldoen. Om de schuld niet te veel te laten oplopen is het dan vaak noodzaak om zo snel mogelijk een koper voor uw huis te vinden. Via de reguliere weg kan dit te lang duren en blijft u met een flinke schuld zitten. Misschien ook als u een nieuwe woning wilt kopen en snel uw huidige wilt verkopen. Als u gebruik maakt van de diensten van Voesenek Vastgoed heeft u de garantie van een snelle verkoop.

Uw huis snel verkopen met minder kosten

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten dan kunt u uw huis snel verkopen zonder dat er een makelaar aan te pas komt. Wij doen u een bod en als u daarmee instemt dan kunnen we zo snel mogelijk de overdracht regelen bij de notaris. Daar hoeft dan geen makelaar meer aan te pas te komen. Uw huis snel verkopen wordt op deze manier ook nog eens een stuk goedkoper, omdat u geen courtage hoeft af te dragen aan de verkoopmakelaar. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken of uw huis snel een koper zal krijgen, want wij kopen het van u en wat er daarna mee gebeurt daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken.

Wilt u ook de makkelijke weg voor de verkoop van uw huis?

Heeft u ook een woning waar u op korte termijn een koper voor wilt vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken een afspraak voor een bezichtiging en doen u een vrijblijvend bod. Als u daarmee akkoord gaat dan kunnen we de verkoopprocedure in gang zetten en kan het binnen enkele dagen geregeld zijn. Ideaal als u om welke reden dan ook zo snel mogelijk van uw woning af wilt.

Neem nu contact, wij wachten op u!

Ook interessant: