Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis opkopen Zeeland

Huis opkopen Zeeland

Uw huis opkopen in Zeeland kan u veel tijd en zorgen besparen

Als u om wat voor reden dan ook van uw huis in Zeeland afwilt denkt u wellicht automatisch aan verkopen. Dat is niet zo vreemd omdat het bij de meeste huizentransacties om verkopen gaat. De initiatiefnemer is immers de verkopende partij. Maar het initiatief kan ook van een andere kant komen, namelijk van een opkoper van huizen. Het initiatief verschuift dan voor een groot deel naar de kopende partij. De winst voor u als eigenaar die uw huis wil verkopen is vooral snelheid, duidelijkheid, geen zorgen en dus ook geen stress

Zonder zorgen uw huis verkopen?

Een gekwalificeerde opkoper van huizen hoeft niet eerst een hypotheek aan te vragen

Wij, dat is Voesenek Vastgoed, kunnen snel handelen omdat wij onder meer over de financiële middelen beschikken en niet van de goodwill van een bank afhankelijk zijn. Om diezelfde reden kunnen wij ook direct, nadat de koopovereenkomst bij de notaris gepasseerd is, de vastgestelde overnamesom betalen. Diezelfde snelheid vindt u terug bij het doen van een bod op uw huis. Voesenek Vastgoed kan buigen op een jarenlange ervaring (generaties lang) en veel bouwkundige kennis. Daarom is ons bod nooit verpakt met een slag om de arm, maar staat het gelijk als een huis waaraan door ons niet meer getornd wordt. U zou kunnen zeggen: "Echte Zeeuwse degelijkheid".

Met zekerheid verkopen?

Wat uw huis laten opkopen in Zeeland u kan besparen

Misschien is het niet de eerste keer dat u een huis gaat verkopen of gaat u juist voor de eerste keer het verkooptraject in. Nu wij als opkoper in beeld komen kunnen wij u verzekeren dat u van de volgende zorgen en kosten bevrijd zult zijn:

 • U hoeft geen makelaar te selecteren en te onderhandelen.
 • U hoeft niet te tobben over de prijs want wij doen een realistisch bod.
 • U krijgt niets te maken met reclamekosten, advertenties, internet en Funda.
 • Er wordt geen aanslag op uw agenda gedaan om kijkers te ontvangen en aan kijkdagen mee te doen. (Dus ook geen koffie, thee, drankje en koekjes)
 • De koopovereenkomst, waarin al het besprokene correct wordt vastgelegd, wordt door ons verzorgd.
 • U betaalt geen courtage.
 • U hoeft ook niet de notaris te betalen

Samengevat de "kosten koper" zijn geheel voor ons en uw portemonnee kan gesloten blijven. En direct na de ondertekening bij de notaris (dat moet u wel zelf doen) ontvangt u het vastgelegde bedrag.

Met veel gemak uw woning verkopen?

Een opkoper van huizen in Zeeland heeft wel een handicap

Die handicap kunt u als huizenbezitter echter snel oplossen. Wij kennen u namelijk nog niet en wij kunnen al helemaal niet achter uw voordeur kijken. Dat verandert pas als u ons belt en het adres doorgeeft waar wij ons dienen te melden om u zo uitgebreid over onze aanpak te informeren. U bent zelf dus degene die uw anonimiteit jegens ons doorbreekt.

Als wij ons melden voor de afspraak die wij samen gemaakt hebben kunnen wij met u samen het huis bekijken en op basis van onze ervaring en bouwkundige kennis een realistisch bod doen. In één dag als u dat wilt. 

Vrijblijvend bod op uw woning ontvangen?

Nog even wat extra flexibiliteit bij uw huis opkopen in Zeeland

Als wij uw huis kopen hoeft dat niet altijd direct te worden opgeleverd. Onze flexibiliteit staat de volgende mogelijkheden toe:

 • U bepaalt zelf wanneer u uw huis overdraagt.
 • Desgewenst kunt u na de koop uw huis voor een bepaalde tijd van ons terughuren.
 • Wij kunnen het leegruimen van uw huis organiseren, bijvoorbeeld als het een huis van een familielid is en u verder weg woont.
 • U kunt er ook voor een winstdeling kiezen als wij uw huis doorverkopen.

Bent u in een situatie dat u uw huis wilt of moet verkopen? Een telefoontje naar Voesenek Vastgoed en wij staan klaar met verdere informatie en als u wilt met de agenda voor een afspraak.

Meer informatie of gewoon een prettig gesprek ? Neem contact !

Ook interessant;